Φιλελεύθερος: «Με πίεζαν να καταθέσω για δέκα πολιτικούς»

Φιλελεύθερος: «Με πίεζαν να καταθέσω για δέκα πολιτικούς»

Με τίτλο κεντρικού θέματος: «Με πίεζαν να καταθέσω για δέκα πολιτικούς-Καταγγελία Φρουζή για Τουλουπάκη στην προανακριτική της Βουλής» κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη ο Φιλελεύθερος.

Φωτιά στην έρευνα για την σκευωρία από τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis ο οποίος αποκάλυψε ότι σε μυστική συνάντηση με την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς πιέστηκε να «δώσει» πολιτικά πρόσωπα ως προστατευόμενος μάρτυρας υπό την απειλή ότι υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του. -Ολοκλήρωσαν την κωλοτούμπα, απέσυραν Πολάκη – Τζανακόπουλο.

-Δίωξη Λοβέρδου ζητάει η Τουλουπάκη

Κάνει λόγο για δωροληψία πολιτικού προσώπου κατ'' εξακολούθηση, με τον πρώην υπουργό να καταγγέλλει τους «αμετανόητους σκευωρούς»

fl


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

 - Ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με το μπάχαλο

Το αντιπολιτευτικό αδιέξοδο οδηγεί σε πολιτική παραφροσύνη. Σε σύγχυση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νοσταλγούν το ανερμάτιστο παρελθόν τους υποστηρίζοντας ακρότητες και χυδαιότητες στα πανεπιστήμια, στη Βουλή και στη δημόσια ασφάλεια. Η αναζήτηση ενός νέου ρόλου στην αντιπολίτευση προκαλεί βέρτιγκο καθώς κυριαρχούν εκείνοι που υπερασπίζονται τα διαλυτικά φαινόμενα και πνίγονται οι λίγες φωνές των λογικών.

- Παγώνουν οι αυξήσεις, φθηναίνουν τα φάρμακα

Νέος τρόπος τιμολόγησης με απόφαση Κικίλια. Εξοικονόμηση πόρων για το κράτος και μείωση της συμμετοχής των ασφαλισμένων επιτυγχάνεται με την τροπολογία που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή. «Υλοποιείται η εξαγγελία του πρωθυπουργού για “το καλύτερο φάρμακο στην καλύτερη τιμή» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

-Συνολικό σχέδιο δράσης ανακοινώνει το Μαξίμου για το προσφυγικό

Θέση της κυβέρνησης παραμένει η δίκαιη κατανομή προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα, με βάση τον κανόνα του 1%.

-Η υπόσχεση για τα γλυπτά του Παρθενώνα και η ικανοποίηση της κυβέρνησης

Με μια συμβολική όσο και εντυπωσιακή κίνηση ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα ο Σι Τζινπίνγκ. Κατά την ξενάγησή του στο Μουσείο της Ακρόπολης - όπου παρέμεινε για περισσότερο από μία ώρα - ο Κινέζος πρόεδρος δήλωσε πως όχι μόνο συμφωνεί με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, αλλ'' επιπλέον θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της Ελλάδας προς τούτο.

-Χρωματιστό παράθυρο στον κόσμο οι πολυεθνικές γειτονιές της Αθήνας

Τα εθνοτικά και πολιτισμικά στοιχεία των λαών που ήρθαν να ζήσουν εδώ, με τα μεταναστευτικά κύματα των τελευταίων τριάντα ετών, κάνουν την πόλη σήμερα να μοιάζει περισσότερο με ένα χρωματιστό παράθυρο στον κόσμο.

-Μαργαρίτης Σχοινάς:Η Ευρώπη θα είναι πάντα τέχνη του διαλόγου και του συμβιβασμού

Ο Έλληνας αντιπρόεδρος της επόμενης Κομισιόν μίλησε σε φοιτητές του Κολλεγίου της Ευρώπης στη Μπρυζ για το ρόλο των Εκκλησιών στη σημερινή Ε.Ε., παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

-Στρατηγική ενίσχυση των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων

Μια πλειάδα ακαδημαικών, επιστημόνων, ερευνητών και πολιτών από την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Κύπρο, αλλά και την ελληνική, την εβραϊκή και την κυπριακή διασπορά, και οι οποίοι πιστεύουν στην ελληνο- ισραηλινή φιλία, ιδρύουν σήμερα επισήμως το Israel-Hellenic Forum.

-Ξεκαθάρισμα λογαριασμών Τραμπ-Ερντογάν

Η αμερικανική κοινή γνώμη, το πολιτικό, διπλωματικό και στρατιωτικό κατεστημένο είναι φανερά οργισμένοι με τον Τούρκο ηγέτη, για τον οποίο θεωρούν ότι παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Βουλή των Αντιπροσώπων εκτός από την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων έχει ψηφίσει υπέρ της επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία για την εισβολή στη Συρία, ενώ σε ισχύ είναι η απειλή κυρώσεων για την αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400

-Στο Μεξικό ο Μοράλες, στα όπλα οι οπαδοί του

Απειλή εμφυλίου στη Βολιβία. Ο παραιτηθείς πρόεδρος υπόσχεται ότι θα επιστρέψει δριμύτερος, την ώρα που οι οπαδοί του συγκρούονται με υποστηρικτές της αντιπολίτευσης και την αστυνομία

-Σφίγγουν τη «θηλιά» για το Ιράν

Προβλήματα και προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα αντιμετωπίζει το καθεστώς της Τεχεράνης.

-Τζεράρ Πικέ: Όταν οι αθλητές παίζουν σε...άλλο επίπεδο

Ο άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται πίσω από την κερδοφόρα συμφωνία της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη Σαουδική Αραβία για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στην Τζέντα τον ερχόμενο Ιανουάριο

-Δύσκολη η άσκηση με τις ηλεκτρονικές αποδείξεις

Λεπτομερές «φακέλωμα» των καθημερινών συναλλαγών που πραγματοποιούν οι πολίτες αλλά και «χαρακτηρισμό» των δαπανών τους -αν δηλαδή είναι προσωπικές ή επαγγελματικές- προϋποθέτει η πλήρης εφαρμογή του μέτρου των ηλεκτρονικών πληρωμών που ενσωμάτωσε η κυβέρνηση στο φορολογικό νομοσχέδιο

-Τραπεζικό στήριγμα στο Χ.Α

Αντίδραση με κέρδη 3,5% για τις τραπεζικές μετοχές.

-1.155 ξενοδοχεία στο σφυρί λόγω χρεών

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας, τον τελευταίο χρόνο καταγράφηκαν περί τις 1.155 αγγελίες πώλησης στο σύνολο της χώρας. Παράγοντες της αγοράς μεταφράζουν τα συγκεκριμένα νούμερα ως αδυναμία βιωσιμότητας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθώς δεν καταφέρνουν να πιάσουν τους οικονομικούς στόχους τους, ούτε όμως και να περιορίσουν τα συσσωρευμένα χρέη των προηγούμενων ετών.

-Θ. Σκυλακάκης: Μπαίνει τέλος στο λάθος με τα υπερπλεονάσματα

Το τέλος της εποχής των υπερπλεονασμάτων προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας από του βήματος της Βουλής. Οπως χαρακτηριστικά τόνισε, «η πολιτική των υπερπλεονασμάτων ήταν λάθος. Ηταν λάθος ακόμα και για τον δικό τους κυβερνητικό σχεδιασμό» τόνισε χαρακτηριστικά.


-Οι αθλητές παίζουν μπάλα και σε...άλλο επίπεδο

Εν ενεργεία αθλητές γίνονται επιχειρηματίες. Τα παραδείγματα του Τζεραρ Πικέ, του Λεμπρόν Τζέϊμς και του Ρότζερ Φέντερερ.


-Ο Σλούκας στην μέγκενη του εθνικισμού

Ο Κώστας Σλούκας έζησε για λίγες ώρες στην παράνοια του τουρκικού εθνικισμού, με αφορμή το πανό με το οποίο η Φενέρμπαχτσε θέλησε να τιμήσει τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ.

-Χάνει πάλι το τρένο από Νοέμβριο

Κρίση διαρκείας στην ΑΕΚ, με αποδυτήρια σκορποχώρι και παίκτες που δεν χαμπαριάζουν, παρά τις προειδοποιήσεις Μελισσανίδη, Ιβιτς και Κωστένογλου. Για μία ακόμα φορά μπροστά σε σκληρές αποφάσεις η Ενωση, που χάνει και φέτος τον δρόμο προς την κορυφή.

Συνέντευξη Ελένη Πέτα: Όλα ξεκίνησαν με ένα τσέλο

“Μια σουίτα του Μπαχ συναντιέται με ένα τραγούδι του Θεοδωράκη” λέει η ερμηνεύτρια για το ανατρεπτικό πρόγραμμα που ετοιμάζει στη “Σφίγγα”

-Σλίμαν: Ηθελε να είναι ήρωας της Ιλιάδας

Ονειρό του να αναστήσει τον κόσμο της εποχής του Ομήρου. 200 χρόνια μετά τη γέννησή του, υο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ετοιμάζει επετειακές εκδηλώσεις για τον “ερασιτέχνη” πρωτοπόρο αρχαιολόγο που αποκάλυψε την Τροία και τις Μυκήνες.

-Λονδίνο: Λουκέτο στο ναό των πορτρέτων

Με σκοπό να παραδοθεί στο κοινό μια “μεταμορφωμένη Εθνική Πινακοθήκη”, ο χώρος τέχνης θα παραμείνει κλειστός για τρία χρόνια λόγω ανακαίνισης, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις στον βρετανικό Τύπο.