Φιλελεύθερος: Κοινωνική ασφάλιση σε τρεις πυλώνες

Φιλελεύθερος: Κοινωνική ασφάλιση σε τρεις πυλώνες

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Κοινωνική ασφάλιση σε τρεις πυλώνες - Ευρεία στήριξη από τους φορείς στην πρόταση Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σωτηρία του ασφαλιστικού» κυκλοφορεί την Τετάρτη ο Φιλελεύθερος.

*Τη δέσμευση για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου ανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο συνέδριο των ασφαλιστών και ανέλυσε το σχέδιό του για ένα υγιές σύστημα που θα εξασφαλίζει βιωσιμότητα στο διηνεκές και θα κάνει πράξη την αλληλεγγύη των γενεών με δικαιοσύνη και αναλογικότητα.

 f


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου:

-Η κατάθεση του Στουρνάρα καίει τον Πολάκη

Ο κεντρικός τραπεζίτης φέρεται να κατέθεσε ότι ουδέποτε συναίνεσε ρητώς στην καταγραφή της τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

-Εκλογικός πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ και εμφύλιος στις συνιστώσες

Πήραν στο ψιλό τους γεφυροποιούς

-Δράση εν δράσει

Τάσος Αβραντίνης και Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ

-Μισθωτοί δύο ταχυτήτων

Αλαλούμ στα λογιστήρια για τους μισθούς του Φεβρουαρίου

-Σε τρεις ψηφοφορίες κρίνεται η τύχη του Brexit

Καυτός Μάρτιος για το βρετανικό κοινοβούλιο και την Τερέζα Μέι. Μετά την υπαναχώρηση του ηγέτη των Εργατικών αναφορικά με το δημοψήφισμα, η Βρετανή πρωθυπουργός, μπροστά στην απειλή μιας νέας και ακόμη πιο οδυνηρής ήττας, προανήγγειλε τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες στη Βουλή τον Μάρτιο. Οδικός χάρτης, όμως, δεν υπάρχει.

- Επιδρομή στο Πακιστάν!

Τουλάχιστον 300 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την αεροπορική επίθεση στην περιοχή Μπαλακότ. Δραματική κλιμάκωση της έντασης στις από χρόνια τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών, οι οποίες διαθέτουν και πυρηνικό οπλοστάσιο.


-Η Λετονία έχασε την κόντρα με την ΕΚΤ

«Ασπίδα» Ευρωδικαστηρίου στον κεντρικό τραπεζίτη. Η απόφαση δικαίωσε τόσο τον Ιλμαρς Ριμσέβιτς όσο και την ΕΚΤ, που προσέφυγαν σε αυτό, σημειώνοντας ότι η ενέργεια της κυβέρνησης υπήρξε αυθαίρετη και παραβιάζει τον θεμελιώδη κανόνα της ανεξαρτησίας των κεντρικών τραπεζών

-Ανώμαλη προσγείωση για την Ελλάδα

Κακά τα μαντάτα καθώς τα στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής και Αργοσαρωνικού, δείχνουν για τα αθηναϊκά ξενοδοχεία βουτιά 8,7% στην πληρότητα, 10,1% στο Έσοδο ανά Διαθέσιμο Δωμάτιο (RevPar) και 1,8% στη Μέση Τιμή Δωματίου

-Η αγωνία πριν από το πέναλτι του Eurogroup

Στην… παράταση θα επιδιώξει η κυβέρνηση να σώσει την παρτίδα με την εκταμίευση της δόσης του ενός δισ. ευρώ

-Με Jethro Tull και Καβάκο το Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2019

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε Ηρώδειο, Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου και Πειραιώς 260

-Γκάρεθ Μπεϊλ: Η “φούσκα” και οι χρυσές στιγμές

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας και τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Ουαλό επιθετικό που δεν αντιλαμβάνεται γιατί είναι αναπληρωματικός.

 -Το μπάχαλο με τους διαιτητές σημαδεύει το πρωτάθλημα 

Η «άψογη στάση» της ΑΕΚ, η αδυναμία του Παναθηναϊκού, οι συστηματικές διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και το unfair του Ατρομήτου