Φιλελεύθερος: Καθαρός δρόμος για επενδύσεις

Φιλελεύθερος: Καθαρός δρόμος για επενδύσεις

Με τίτλο κεντρικού θέματος “Καθαρός δρόμος για επενδύσεις-Το μήνυμα Κυριάκου σε αμερικάνικους κολοσσούς” κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου ο Φιλελεύθερος.

Προσκλητήριο επενδύσεων στην Ελλάδα με καθαρούς όρους και κανόνες απηύθυνε ο έλληνας πρωθυπουργός από τη Νέα Υόρκη όπου χθες συναντήθηκε με τους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των 35 μεγαλύτερων επιχειρήσεων και επενδυτικών τραπεζών των ΗΠΑ, εισπράττοντας το ενδιαφέρον τους να αξιοποιήσουν το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

a 


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο

- H “νονά” του Ρασπούτιν αποκάλυψε: Kαι το όνομα αυτού Παπαγγελόπουλος

Καταγγελίες για ευθείες απειλές από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης ότι δεν θα της βγει σε καλό η τακτική που ακολούθησε να μην προχωρήσει σε παραπομπές. Στη Βουλή τα στοιχεία της Ράικου.

- Έχασαν την εξουσία και την ψάχνουν στις διαδηλώσεις

Ο Τσακαλώτος στους δρόμους. Από το Χίλτον με τους δανειστές στους δρόμους με τους συνδικαλιστές.

- Η Κ.Ε. των μεγάλων μαχαιριών στο ΚΙΝΑΛ

Δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης Φώφης - διαφωνούντων, με την πρόεδρο του Κινήματος να ρίχνει το γάντι σε όσους την αμφισβητούν

-Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το περιβάλλον!

Την πρόθεσή του να συγκαλέσει διεθνή διάσκεψη στην Αθήνα για το περιβάλλον προανήγγειλε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο Ελληνας πρωθυπουργός, ενώ δεσμεύτηκε ότι μέχρι το 2021 θα απαγορευτούν στη χώρα μας όλα τα πλαστικά είδη μιας χρήσεως και μέχρι το 2028 θα έχει σταματήσει η παραγωγή ενέργειας από λιγνίτη

- Η ΔΕΗ απέφυγε το “ηλεκτροσοκ”, τέλος στην εποχή του λιγνίτη

Στην έκθεση του ορκωτού της Ernst & Young δεν υπάρχουν αστερίσκοι και αναφορές σε κινδύνους βιωσιμότητας, όπως στην προηγούμενη του περασμένου Απριλίου. Σπεύδει μάλιστα να άρει την αβεβαιότητα και διευκρινίζει ότι έχει κάνει επισκόπηση των αποτελεσμάτων και όχι έλεγχο, κάτι άλλωστε που δεν προβλέπεται ούτως ή άλλως στα εξαμηνιαία αποτελέσματα, παρά μόνο στα ετήσια.

-70.000 πρόσφυγες στα γρανάζια της γραφειοκρατίας

Αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο για να επιταχυνθεί η διαδικασία, ενώ θα επανεξεταστεί και το καθεστώς των ευάλωτων ομάδων

«Είναι παράλογο και δεν είναι αποδεκτό κάποιος που έχει κάνει αίτηση ασύλου πριν από τρία χρόνια να προγραμματίζεται η πρώτη συνέντευξη περίπου το 2021», υπογραμμίζει ο Γ. Κουμουτσάκος.


-Thomas Cook: Η επόμενη ημέρα για τα ελληνικά ξενοδοχεία

Το υπουργείο μιλά για ζημιά στον ελληνικό τουρισμό που θα ξεπεράσει τα 500 εκατ. ευρώ. Εξαιρούνται από την απόδοση του φόρου διαμονής όλες οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημίες.

-Πώς μπορεί η Ελλάδα να συμμετάσχει στο QE

Σε Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για το θέμα, καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αναγνωρίζουν την πρόοδο και βλέπουν την ελληνική οικονομία να ανακάμπτει

- Δείχνουν την Τεχεράνη για τις επιθέσεις στην Aramco

Με κοινή ανακοίνωση, η Γαλλία, η Γερμανία και η Βρετανία -οι οποίες έχουν συνυπογράψει το 2015 τη συμφωνία για τα πυρηνικά- κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι την ευθύνη φέρει το Ιράν και πως «άλλη ευλογοφανής εξήγηση δεν υπάρχει».

-Νέος εξευτελισμός Τζόνσον-Με δικαστική απόφαση ανοίγει η Βουλή

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου έκρινε πως «η αναστολή έχει ως συνέπεια το κοινοβούλιο να μην μπορεί να ασκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τον απαραίτητο έλεγχο στην εκτελεστική εξουσία» και απομάκρυνε τον κίνδυνο του άτακτου Brexit.

-Φως στο τούνελ του μεταναστευτικού

Το συγκεκριμένο σχέδιο για την «ευρωπαϊκή συμμαχία των προθύμων» θεωρείται προπομπός για την αναθεώρηση της Ρύθμισης Δουβλίνο ΙΙΙ και η Ελλάδα έχει μεγάλο συμφέρον να προχωρήσει.

-Οι Ισπανοί ξε-θάβουν τα φαντάσματα του παρελθόντος

Χωρίς μνημείο ο δικτάτορας Φράνκο.

-Τo ποδόσφαιρο βγήκε από τη “φούσκα” του

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έπιασε το... μήνυμα και έδωσε περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα στο gala της

-Ανεβαίνει...οικονομικό επίπεδο η Liverpool

Η αγωνιστική επιτυχία των «κόκκινων» έχει εκτοξεύσει και την εμπορική αξία της ομάδας, που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία - ρεκόρ στα χρονικά του συλλόγου

-Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες...

Από προπονητές «μιας χρήσης», στη μονιμότητα

-Μήνυση για τον χάλκινο ίππο

Οι κληρονόμοι του ζεύγους Μπαρνέτ και ο Sothby''s υπέβαλαν αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας το ειδώλιο του 8ου αιώνα π.Χ,πρωτοφανής κίνηση, αφού οι αρχαιότητες δεν μπορεί να εξομοιώνονται με έργα τέχνης.

-Αλέξης Ακριθάκης: Βόλτα με το Ζβουμ στο Κολωνάκι

Περισσότερα από 60 έργα του ανατρεπτικού ζωγράφου, πολλά από τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά, φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη σε μια “προσωπική” έκθεση, στημένη από την κόρη του Χλόη.

- Ελληνική πεζογραφία: Το βαρύ πυροβολικό έρχεται με τα πρωτοβρόχια

“Επικίνδυνοι συγγραφείς”, “Ροκ σταρ”, δράκοι και “Κορίτσια δεκατριώ δεκατεσσάρω χρονών” από τους Κώστα Αρκουδέα, Στέφανο Τσιτσόπουλο, Ιωάννα Μπουραζοπούλου, Γιώργο Χρονά, αλλά και Μάρω Δούκα, Θεόδωρος Γρηγοριάδης, Μάρω Βαμβουνάκη, παρελαύνουν στη νέα φουρνιά των εκδόσεων που αναμένονται έως τα Χριστούγεννα.