Φιλελεύθερος: Η μεγάλη απάτη με τον ΕΝΦΙΑ

Φιλελεύθερος: Η μεγάλη απάτη με τον ΕΝΦΙΑ

Με κεντρικό θέμα «Η μεγάλη απάτη με τον ΕΝΦΙΑ - Αλχημείες και ασύστολα ψεύδη για τον φόρο στα ακίνητα» κυκλοφορεί την Πέμπτη ο Φιλελεύθερος:

* Αστείες μειώσεις που δεν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 60 ευρώ για μικρο-ιδιοκτησίες αξίας έως 60.000 ευρώ ενώ ο βαρύς λογαριασμός θα παραμείνει αμετάβλητος για την μεσαία τάξη που τιμωρείται από την κυβέρνηση. Εμπαιγμός και με την μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις

φιλελεύθερος

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018:

-Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ, ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα και στα όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής εξαγγέλλοντας επιδόματα, μερίσματα και παροχές έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως επιχειρεί μια ακόμη «χοντροκομμένη απόπειρα εξαπάτησης» του ελληνικού λαού, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό τα υπερπλεονάσματα που έχουν δημιουργηθεί από την αφαίμαξη των πολιτών και κυρίως της μεσαίας τάξης, σε συνδυασμό με τη μείωση των δημόσιων επενδύσεων.

-Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

63 συλλήψεις για συμμετοχή σε δύο κυκλώματα λαθρεμπορίου. Ρόλο κλειδί αποδίδει η Ελληνική Αστυνομία στον ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Δημήτρη Ριχάρδο Μυλωνά. Αναζητούνται άλλοι 22 εμπλεκόμενοι.

-ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

Πάνω από 40 εκατ. ευρώ που διατέθηκαν από ευρωπαϊκούς πόρους κάλυψαν δαπάνες προσωπικού και αγορές φωτοτυπικών μηχανημάτων, την ώρα κατά την οποία οι συνθήκες υγιεινής στη Μόρια απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν στοιχειωδώς ανθρώπινες...

- Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ...ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με πυροτεχνήματα για το άρθρο 86 περί της ποινικής ευθύνης υπουργών και υφυπουργών και εξωραΐζοντας την πρότασή τους για θρησκευτική ουδετερότητα, μετά το φιάσκο της συμφωνίας με την Εκκλησία, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την προσπάθειά του να εργαλειοποιήσει τις εργασίες της επιτροπής για τη συνταγματική αναθεώρηση.  Στόχος της κυβέρνησης είναι να… απελευθερωθεί η Εκκλησία από τον εναγκαλισμό με το κράτος, «που δεν της προσδίδει τίποτα, αλλά εν πολλοίς της αφαιρεί ελευθερία», υποστήριξε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ!

-ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Σχέδιο της Κομισιόν προβλέπει τη δημιουργία μιας πανευρωπαϊκής ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την πώληση NPLs, καθώς και την εφαρμογή ενός πλαισίου αποτελεσματικής διαχείρισης των κόκκινων δανείων, που θα βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες.

-ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ “ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ” ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Δραματική προειδοποίηση Ποροσένκο. Οξύνεται η κατάσταση στις σχέσεις των δύο χωρών μετά το θερμό επεισόδιο στο Στενό του Κερτς ενώ η Ρωσία προτίθεται να εγκαταστήσει νέα συστοιχία πυραύλων S-400 στην Κριμαία.

-“ΤΟ BREXIT ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ”

Με τη συμφωνία που πέτυχε η Μέι, το κόστος από την απόφαση των Βρετανών θα κυμανθεί λίγο πάνω από 2% του ΑΕΠ. Χωρίς αυτή... έως και πέντε φορές περισσότερο σε βάθος 15ετίας!

-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Καζάνι έτοιμο να εκραγεί η Ένωση, στην πιο βαθιά, πολυεπίπεδη και συνολική κρίση από τα χρόνια του υποβιβασμού

-ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΣ

Η αστάθεια στην απόδοση και τα αποτελέσματα έχουν προκαλέσει απογοήτευση στο εσωτερικό της ομάδας πριν από το σημερινό ματς. Χωρίς τον Τουρέ και με το βάρος στον Φορτούνη ο Ολυμπιακός.

-ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΖΑΡ

O Εντέν Αζάρ θα απουσιάσει και από τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Βαθμολογικά το ματς έχει ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους που χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την πρωτιά στο γκρουπ, μας και έχουν ήδη σφραγίσει την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

-Η ΠΑΠΠΙΣΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΡΟΪΔΗ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΤΗΣ

Στον Άγγελο του πολιτισμού μας, τον Άγγελο Δεληβοριά, ήταν αφιερωμένη το βράδυ της Τρίτης η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Τεχνόπολη. Το “ανίερο” κείμενο του Εμμανουήλ Ροϊδη η “Πάπισσα Ιωάννα”, συλημένο εικαστικά από τον Χαντζόπουλο, ανύψωσε με τα φτερά του Άγγελου το κοινό.

-Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

Ιστορίες για τον Εμφύλιο πόλεμο από τον Σάκη Μουμτζή