Φιλελεύθερος: Φύγετε εσείς, αυτός θα μείνει

Φιλελεύθερος: Φύγετε εσείς, αυτός θα μείνει

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Φύγετε εσείς, αυτός θα μείνει - Με εντολή Τσίπρα η πρόταση για ανταλλαγή αγαλμάτων με τα Σκόπια» κυκλοφορεί την Τετάρτη ο Φιλελεύθερος.

Έκρηξη οργής από πολίτες, κόμματα και φορείς για την απρέπεια της κυβέρνησης που είχε προαναγγείλει την επαίσχυντη πρωτοβουλία με non paper του Μαξίμου στις 12 Ιουνίου 2018.

Γράφουν και μιλούν: Κώστας Βαρώτσος, Δημήτρης Λιγνάδης, Κώστας Μπακογιάννης, Αγγελική Κώττη, Αλίκη Χατζή, Νίκος Μελέτης, Αιμίλιος Περδικάρης, Γιώργος Μυλωνάς.

f

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019

-Φωτογραφική διάταξη για τα εγκλήματα σε Μάτι και Μάνδρα

Στο μισό μειώνονται οι ποινές με τον νέο Ποινικό Κώδικα. Το υπουργείο Δικαιοσύνης προτείνει την απάλειψη από τον Ποινικό Κώδικα διάταξης που προβλέπει ποινές έως και 10 ετών για περιπτώσεις πολλαπλών ανθρωποκτονιών από αμέλεια!

Ν.Δ.: Ως εδώ η εύνοια της κυβέρνησης στη Χ. Αυγή και τους κουκουλοφόρους

Ζητεί από την κυβέρνηση να ανακαλέσει αμέσως τις σκανδαλώδεις διατάξεις και οι οποίες, όπως, όπως αναφέρει «ευνοούν ευθέως τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ταραξίες και τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν καθημερινά ανενόχλητοι δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχοντας μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε παρασκευαστήρια μολότοφ».

-Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» παράθυρο για τη Χρυσή Αυγή 

«Στη συγκυρία που η μεγαλύτερη δίκη της νεότερης ελληνικής ιστορίας που έχει ως βασικό διακύβευμα τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως "εγκληματικής οργάνωσης", είναι απαράδεκτο ο νέος Ποινικός Κώδικας να ανοίγει παράθυρα ευνοϊκότερης μεταχείρισης για τα ηγετικά στελέχη της νεοναζιστικής συμμορίας».

-Στη Βουλή η δικογραφία για τον Πολάκη

Την άρση της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για την «παράνομη καταγραφή» του τηλεφωνήματος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ζητεί ο εισαγγελέας ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.

-Τα τέκνα και ο κομματικός σωλήνας-Με διπλή ονομασία “ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Ευρωεκλογές, «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία»

Δίχως εκπλήξεις και δίχως να υπηρετεί τον σκοπό της διεύρυνσης και της συγκρότησης «προοδευτικού μετώπου» με την Κεντροαριστερά ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώην υπουργοί, δημοσιογράφοι και κυρίως γόνοι οικογενειών με πολιτικές αναφορές στον χώρο της Αριστεράς.

-Νέο μνημόνιο ενόψει και καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση από το ΔΝΤ

Ναρκοπέδιο που μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία πληρωμών των υποχρεώσεων οι αποφάσεις των δικαστηρίων, οι παροχές και οι δαπάνες λόγω της προεκλογικής περιόδου σύμφωνα με την πρώτη μεταμνημονιακή έκθεση του Ταμείου.

-Εξυγίανση στις τράπεζες για να δίνουν ξανά δάνεια

Το Ταμείο καλεί την κυβέρνηση να μην ολιγωρεί και να υιοθετήσει μια στρατηγική με στόχο να ξεκινήσει εκ νέου η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας

-Μονομερή σενάρια από το Μαξίμου για τα κόκκινα δάνεια

Θεωρούν πως μια πρωτοβουλία Τσίπρα πριν από τις εκλογές για κόκκινα δάνεια και 120 δόσεις θα δώσει «πόντους» - Αρνητικό αντίκτυπο από αγορά, θεσμούς και ΕΚΤ

-Σπίρτζης για Εγνατία: Φταίει η ΝΔ που δεν έχει παραχωρηθεί

Το μπαλάκι των ευθυνών σε Ν.Δ και ΤΑΙΠΕΔ για τη δική του ολιγωρία γύρω από τη μη παραχώρηση της Εγνατίας Οδού επιχειρεί να πετάξει ο υπουργός Υποδομών.

-Το «νέο» Ιντερνετ φέρνει μάχη γιγάντων Ευρώπης - Κίνας 

Huawei ΕΝΑΝΤΙΟΝ Nokia-Ericsson. H τεχνολογία 5G θα μεταμορφώσει τη ζωή μας ριζικά: δισεκατομμύρια συσκευές θα είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, από τα αυτοκινούμενα οχήματα μέχρι τις εφαρμογές τηλεϊατρικής και την έναρξη της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

-Τελεσίγραφο Βέμπερ στον Όρμπαν

Η σύνοδος του ΕΛΚ την επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ούγγρου πρωθυπουργού και του κόμματός του

-Το μαρτύριο της σταγόνας στη Βενεζουέλα

Για έκτη ημέρα χωρίς ηλεκτρικό μεγάλο τμήμα της χώρας, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν και τα αντλιοστάσια και να παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις νερού. Την ίδια στιγμή, η Ουάσινγκτον αποσύρει και τον τελευταίο διπλωμάτη της από το Καράκας


-«Μπλόκο» της ΕΕ στην Boeing

Απαγορεύτηκαν οι πτήσεις και υπερπτήσεις των 737 Max

-Βγάζουν την αστυνομία από το γήπεδα

Κίνδυνος έξαρσης της βίας αν ανατεθεί σε...σεκιούριτι των ΠΑΕ η διασφάλιση της τάξης στους ποδοσφαιρικούς αγώνες-Το παράδειγμα της ΑΕΚ – Το όραμα της κυβέρνησης να μετατρέψει τις κερκίδες σε...θέατρα και αεροδρόμια


-Ρεάλ Μαδρίτης: Η αναστήλωση περνάει από την τράπεζα

Μετά την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν, η προσοχή στρέφεται στην επόμενη σεζόν. Μαζί με την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του Σαντιάγο Μπερναμπέου, θα χρειαστούν και μεταγραφές, με το πρότζεκτ να υπολογίζεται πως θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

-Ολυμπιακός: H μαγιά του Μαρτίνς

Οι πέντε παίκτες- κλειδιά του Πορτογάλου για το χτίσιμο “ομάδας πρωταθλητισμού”

-Πειραιώς 131: Ανοίγει με ένα “φιλί” το νέο σπίτι της μουσικής

“Πρωτότυπα σχήματα, ξεχωριστές συνεργασίες και ενδιαφέροντες πειραματισμούς επί σκηνής” θα φιλοξενήσει ο ανακαινισμένος χώρος στο Γκάζι, όπως λέει καλλιτεχνική διευθύντρια Μαργαρίτα Μυτιληναίου

 -Γεράσιμος Δενδρινός: Οι ανίδεοι πολιτικοί εξουθένωσαν τον λαό

Ο συγγραφέας μιλάει για το τελευταίο του μυθιστόρημα, τον χώρο της λογοτεχνίας, αλλά και την υπαρξιακή και οικονομική κρίση