Φιλελεύθερος: Φιλική Εταιρεία

Φιλελεύθερος: Φιλική Εταιρεία

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Φιλική Εταιρεία - Φοβάται και απειλεί να τους τινάξει όλους στον αέρα ο Πετσίτης. Στο κενό η απόπειρα απεμπλοκής του Μαξίμου από τις ανάρμοστες οικονομικές σχέσεις του Manolo» κυκλοφορεί τη Δευτέρα ο Φιλελεύθερος.

protoselido1712

 

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου 2018:


-Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το μέλλον

Με αέρα νίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

-Αύξηση του κατώτατου μισθού

-Μέτρα στήριξης στις νέες οικογένειες με 2.000 ευρώ για κάθε παιδί

-Μείωση φόρων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά

-Ο Καμμένος φόρεσε χλαμύδα και ζητεί...συμβούλιο αρχηγών

Η δημοσκοπική εξαφάνιση των ΑΝΕΛ αναγκάζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ανεβάσει τους τόνους, γνωρίζοντας ωστόσο ότι αποδέκτης του αιτήματός του μπορεί να είναι μόνο ο πρωθυπουργός και όχι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

-Ο Θεοχαρόπουλος ζήλεψε τη δόξα του Κουβέλη

Μικρομεγαλισμοί της ΔΗΜΑΡ Τι επιδιώκει ο Θεοχαρόπουλος; Δεδομένου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να... «κερδίσει» την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, πού το πάει, ή... πού θέλει να πάει;

- Ασκήσεις... πανικού
Με νευρικότητα και απειλές απάντησε η Άγκυρα στην προειδοποίηση του Αμερικανού βοηθού υπουργού Εξωτερικών, Γουές Μίτσελ, πως οι ΗΠΑ «δεν θα δουν φιλικά κανενός είδους παρενόχληση στα νερά της Κύπρου». Με σειρά Navtex έχει αναγγείλει ναυτικές ασκήσεις μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου.

- Αυξήσεις με άρωμα εκλογών και στην Ισπανία

Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε ότι από την Πρωτοχρονιά, ο κατώτατος μισθός πάει στα 900 ευρώ από τα 736 που είναι σήμερα!

-Το δεύτερο δημοψήφισμα στο τραπέζι

Η Τερέζα Μέι μπορεί να εμφανίζεται αμετακίνητη στις θέσεις της, παρά το νέο φιάσκο στις Βρυξέλλες και το γεγονός ότι η παρούσα συμφωνία δεν περνά από τη Βουλή, όμως αργά ή γρήγορα είναι η λαϊκή ετυμηγορία που θα κληθεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

-Ξεθωριάζουν σιγά-σιγά τα κίτρινα γιλέκα

Ανάσα για Μακρόν που βλέπει τα σύννεφα να αραιώνουν πάνω από το Ελιζέ και τις κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων να είναι λιγότερο μαζικές και βίαιες.


-Αργοσβήνει το καμίνι της Χαλυβουργικής

Επί ξύλου κρεμάμενη η ιστορική βιομηχανία την ώρα που η ΔΕΗ ετοιμάζεται να της κατεβάσει τον διακόπτη και ο πατριάρχης της δαιδαλώδους επιχειρηματικής δυναστείας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.


-Λευκός ιππότης για τη σωτηρία της Folli Follie

Πολλοί πιστεύουν ότι η ξαφνική εμφάνιση του Μάικ Ασλεϊ της Sports Direct είναι ένα τρικ στα χέρια του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, ο οποίος αφενός προσπαθεί να δείξει ότι αποστασιοποιείται από τις πρακτικές και τη διαχείριση του πατέρα του και αφετέρου επιχειρεί να διασώσει ό,τι μπορεί να σωθεί.

-Στο απόσπασμα οι ειλικρινείς φορολογούμενοι 

Υλοποιώντας την καταστροφική για τα μεσαία στρώματα και τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας οικονομική πολιτική, η κυβέρνηση θα διαθέσει το πλεόνασμα για να πληρώσει τα έκτακτα μερίσματα και τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια.

-“Η κρίση και το περιβάλλον παρακμής κάνουν και πάλι τον Παλαμά σύγχρονο”

Ο Κώστας Χατζηαντωνίου μιλά στον “Φ” για τον Κωστή Παλαμά και τη σημαντικότητα του έργου του.

 - Όταν το σινεμά έχει άποψη

Τα βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου επιβεβαιώνουν με τον πιο σαφή τρόπο την τάση και τις διαθέσεις των μελών της Κριτικής Επιτροπής να δίνονται τα βραβεία με αυστηρά καλλιτεχνικά κριτήρια.


-Τα ανταρτοδικεία, τα θύματά τους και οι ανθρώπινες στιγμές

Ιστορίες για τον Εμφύλιο Πόλεμο από τον Σάκη Μουμτζή