Φιλελεύθερος: Διπλή μπλόφα για τις εκλογές

Φιλελεύθερος: Διπλή μπλόφα για τις εκλογές

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Διπλή μπλόφα για τις εκλογές- Ρουσφέτι στα δεκανίκια, τον ...γαργαλάει ο Μάιος» κυκλοφορεί την Τρίτη ο Φιλελεύθερος.

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δημοσίως προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ότι έχει εκλογικό ορίζοντα τον Οκτώβριο, στην πραγματικότητα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον Μάιο και το σχέδιο αυτό υπηρετεί η τροπολογία που διευκολύνει βουλευτές ως υποψηφίους για την Ευρωβουλή.

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Τρίτης 19 Μαρτίου:

-Κώστας Σημίτης: Η κυβέρνηση δημαγωγεί και διαστρεβλώνει την αλήθεια

«Οι δυνάμεις της προοδευτικής Αριστεράς να συσπειρωθούν στο ΚΙΝΑΛ» τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός. «Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εστιάζεται στις παροχές και τα επιδόματα, που ευνοούν τη μαύρη εργασία και τη φοροαποφυγή»

-“Εκτίθεται η κυβέρνηση...”

Έκρηξη Κοντονή εναντίον του Καλογήρου για τον νέο Ποινικό Κώδικα

-Ομαδικά πυρά για τα πειράματα Γαβρόγλου στην εκπαίδευση

Tο ''''πείραμα'''' Γαβρόγλου που ξεκινά από τη Β Λυκείου για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ο μύθος περί ελεύθερης πρόσβασης στα ΑΕΙ έβγαλαν χθες το μεσημέρι χιλιάδες μαθητές στους δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη χωρίς δυστυχώς να λείψουν τα επεισόδια.

-Αναδρομικό κοστούμι για 250.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Με καθυστέρηση 27 μηνών και τριπλά εκκαθαριστικά, ξεκινάει η διαδικασία είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών που αφορούν την κάλυψη για χορήγηση επικουρικής σύνταξης και εφάπαξ

-Οι τέσσερις μνηστήρες για τα ελληνικά κοιτάσματα

Τέσσερις εταιρείες, μεταξύ των οποίων και την ιταλική ΕΝΙ που εκτός από το κοίτασμα Zhor στην Αίγυπτο ανακοίνωσε πρόσφατα και νέα ανακάλυψη στην περιοχή, βολιδοσκοπεί αυτή τη στιγμή η ελληνική πλευρά για να προκηρύξει νέους διαγωνισμούς για έρευνες για εκμετάλλευση κοιτασμάτων στη Δυτική και τη Νότια Ελλάδα.  

-Συνδικαλισμός ώρα μηδέν

Τη δυσκολότερη ίσως στιγμή της ιστορίας της διέρχεται την περίοδο αυτή η ΓΣΕΕ, η οποία μετά τα τραγελαφικά γεγονότα της Καλαμάτας βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να έχει διορισμένη διοίκηση από το Πρωτοδικείο

-Το παρασκήνιο για την Attica Bank 

Ορισμένα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου θέλησαν να χρησιμοποιήσουν την Attica Bank στον ακήρυχτο πόλεμο της κυβέρνησης με τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας, τον Γιάννη Στουρνάρα

-“Φαρμάκι” ο καφές στην Ελλάδα

-Χαμηλότερη φορολογία, μονοψήφιο ΦΠΑ και ξεκαθάρισμα του τοπίου με τις εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων τα αιτήματα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην εστίαση.

-O τρόμος επέστρεψε στην Ευρώπη

Το φάντασμα της τρομοκρατίας επέστρεψε πάνω από την Ευρώπη, τρεις ημέρες μετά το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία. Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο τραμ που σκόρπισε τον θάνατο σε ανυποψίαστους πολίτες.

-Ο Σι στην Ευρώπη για δουλειές

Στην πρώτη δόση, από την ερχόμενη Πέμπτη έως την Τρίτη 26 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Κίνας θα επισκεφθεί Γαλλία, Ιταλία και Μονακό, ενώ θα επιστρέψει σε ευρωπαϊκό έδαφος για τη σύνοδο κορυφής Ε.Ε. - Κίνας στις 9 Απριλίου

-Στοιχεία-καταπέλτης για την Boeing

Την ώρα που η Boeing βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη ίσως κρίση στην εκατονταετή και πλέον ιστορία της, τα δημοσιεύματα για το τι έφταιξε και το τι μέλλει γενέσθαι στα αμερικανικά μέσα δίνουν και παίρνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Wall Street Journal», το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ ερευνά τυχόν σφάλματα στη διαδικασία έγκρισης από την ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) για τα Boeing 737 MAX, τα οποία ενεπλάκησαν σε δύο πρόσφατα πολύνεκρα δυστυχήματα.

-Τα γήπεδα του μίσους, καθρέφτης της κοινωνίας

Οι ταραξίες “τρέφονται” από τον τρόμο σε όποιο άθλημα κι αν παίζουν οι ομάδες τους, απέναντι στην “ξεδοντιασμένη” ΕΛΑΣ. Απαξιωμένη και ανίκανη να αντιδράσει η πολιτική εξουσία με τα θεσμικά της όργανα. Τρόμος πριν από τον τελικό κυπέλλου αν περάσουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ

-Ζακ Πρεβέρ: Στίχοι υφασμένοι από νερό και αέρα

Ένα άγνωστο βιβλίο του “ζωγράφου της γαλλικής σύγχρονης ποίησης”, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Πικάσο, με τίτλο “Βροχή και λιακάδα”, στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

-Πολιτική μελαγχολία σε “κελιά” τέχνης

Η απογοήτευση για τη σημερινή κατάσταση στον ευρωπαϊκό κόσμο, η απόσυρση των πολιτών από τα κοινά και το αδιέξοδο στο οποίο οδγεί, αποτυπώνεται μέσα από το έργο 23 καλλιτεχνών στο Ωδείο Αθηνών.