Φιλελεύθερος: Διάλυση της μεσαίας τάξης με υπογραφή Τσίπρα

Φιλελεύθερος: Διάλυση της μεσαίας τάξης με υπογραφή Τσίπρα

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Διάλυση της μεσαίας τάξης με υπογραφή Τσίπρα - Η ανατομία ενός “εγκλήματος” στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου ο Φιλελεύθερος.

Συγκλονιστικά στοιχεία για την λεηλασία που υπέστη η μεσαία τάξη τα τελευταία χρόνια και ειδικά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που εξαπέλυσαν ταξικό πογκρόμ παρουσιάστηκαν αναλυτικά χθες στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών «Η ανασύσταση της μεσαίας τάξης»

-20 δισ. ευρώ ετησίως κοστίζει το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο

-14,5 δισ. ευρώ τα βάρη σε μισθωτούς και συνταξιούχους από το 2014 έως το 2018

-4 εκατ. νοικοκυριά υπέστησαν μείωση εισοδημάτων

-29 νέοι φόροι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

a 


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο

-Με Πικραμμένο και Μαρκουλάκη το Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αποκάλυψε το πρόσωπο που θα καταλάβει την πρώτη θέση. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και πρώην υπηρεσιακό πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, το όνομα του οποίου η κυβέρνηση ενέπλεξε στην υπόθεση Novartis. Ενώ, την τελευταία, τιμητική όπως χαρακτηρίζεται, θέση θα καταλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

-Ν.Δ: Προσκλητήριο συμμετοχής και στο «δεύτερο ημίχρονο»

«Η κάλπη δεν είναι μισογεμάτη με τα ψηφοδέλτια της μεγάλης εκλογικής νίκης της 26ης Μαΐου και αν δεν έχουμε ισχυρή εντολή, ο τόπος θα μπει σε περιπέτειες», ανέφερε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή του με πολίτες στην Πετρούπολη

-ΣΥΡΙΖΑ: Η πλατεία δεν είναι πια γεμάτη...

Το άλλοτε προνομιακό πεδίο δράσης του πρωθυπουργού, μετά τη συντριβή στις ευρωεκλογές μοιάζει ολοένα και πιο έρημο..

-Ευ. Βενιζέλος: Η χώρα χρειάζεται νέα ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική

«Οποιος νομίζει ότι η Συνθήκη των Πρεσπών είναι κάτι συγκρίσιμο ή εφάμιλλο με τη διαχείριση των ελληνοτουρκικών σχέσεων ή του Κυπριακού, έχει ένα πρόβλημα επαφής με την Ιστορία».

-Προπαντός ψυχραιμία!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου στέλνει σαφές μήνυμα σε όσους δημιουργούν πολεμικό κλίμα στην ευρύτερη περιοχή. Η στάση της Ευρωπαϊκής Ενωσης ικανοποιεί τη Λευκωσία, ωστόσο ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισημαίνει με νόημα ότι «πρέπει να έχουμε υπόψη με ποια χώρα έχουμε να κάνουμε...»

-Το εξπρές του μεσονυκτίου περνάει και από τον Εβρο!

Νέες καταγγελίες στον Αρειο Πάγο, για παράτυπες επαναπροωθήσεις προσφύγων. Αναφορά κατέθεσε το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, καταγγέλλοντας πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση, παρά τη σωρεία καταγγελιών

-Ύποπτες επιχορηγήσεις σε εταιρεία παραγωγής

Μέχρι να έρθουν τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, το υπουργείο του Ν. Παππά έδωσε ενισχύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε παραγωγές της -μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια ζημιογόνου- εταιρείας Green Pixel Productions, στέλεχος της οποίας είναι ο Ρίτσαρντ Κουίκ, γιος του πολυταξιδεμένου υφυπουργού Εξωτερικών.

-Στο έλεος του Θεού οι πυρόπληκτοι στο Μάτι έντεκα μήνες μετά

Εγκατάλειψη και καθυστερήσεις από την κυβέρνηση. Τόνοι στοιβαγμένων αθρυμμάτιστων κλαριών στο κτήμα Αντωνίου στη λεωφόρο Μαραθώνα και ανυπολόγιστες ποσότητες αμιάντου σε σπίτια κατεστραμμένα από τη φωτιά και στους δρόμους .Η ''''φωτογραφία της στιγμής'''' με αυτές τις δυο βόμβες στην Ανατολική Αττική έντεκα μήνες μετά την τραγωδία λέει πολλά περισσότερα από όσα προσπαθούν ακόμη να εξηγήσουν για την απαράδεκτη κατάσταση οι αρμόδιοι με υποσχέσεις πως αυτά και άλλα πολλά σοβαρά προβλήματα μετά την καταστροφή ''''θα λυθούν αύριο''''.


-Γυρίζει σελίδα η Τράπεζα Πειραιώς

Από τον πλήρη αποκλεισμό στο ζωηρό ενδιαφέρον από θεσμικούς επενδυτές. Άντλησε μέσω της έκδοσης ομολόγου Tier II το ποσό των 400 εκατ. ευρώ, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 9,75%.
Ενισχύει τα κεφάλαιά της και καλύπτει τις εποπτικές ανάγκες.

-Πακέτο κυρώσεων για τον «σουλτάνο» από τις ΗΠΑ

Η Ουάσινγκτον απειλεί ανοιχτά την Τουρκία και την αμυντική βιομηχανία της, σε περίπτωση που επιμείνει στην απόφασή της να παραλάβει το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400.


-«Εκτέλεση άνευ δίκης»

Φρικιαστικά στοιχεία για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι. Τη Σαουδική Αραβία και τον πρίγκιπα-διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν «δείχνει» το πόρισμα ανεξάρτητης έρευνας του ΟΗΕ για την υπόθεση εξαφάνισης του δημοσιογράφου τον περασμένο Οκτώβριο.

-Ποιος θα “χτυπήσει” το γήπεδο Καραϊσκάκη από Κόκκαλη – Λαυρεντιάδη

Βγαίνει σε πλειστηριασμό λόγω χρεών

-Η πιο δύσκολη εξίσωση του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός οδεύει προς τις μάχες με τη Βικτόρια Πλζεν έχοντας «ανοιχτά» κομμάτια στο παζλ των μεταγραφών. Οι δύο παίκτες από το πάνω ράφι, το Κόπα Αφρικα, ο Φορτούνης, οι ως τώρα κινήσεις και οι στόχοι


-Η Τροία αναβιώνει στο Λονδίνο

Έκθεση στο Βρετανικό Μουσείο με τριακόσια αντικείμενα από την Εποχή του Χαλκού έως τις μέρες μας


-Ο Ντίλαν και τα άλλα παιδιά

Ο κορυφαίος κινηματογραφιστής Μάρτιν Σκορτσέζε ενώνει τις δυνάμεις του με το Netflix και το ωθεί σε μια πιο σινεφίλ πολιτική

-O Μινώταυρος “επιστρέφει” στη γενέτειρα του

Πλάσματα της φαντασίας και της δημιουργίας του Πικάσο σε σχέδια και κεραμικά συνομιλούν με τις αρχαιότητες δημιουργώντας έναν “θεϊκό διάλογο” στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.