Φιλελεύθερος: Αυτόματο κούρεμα χρεών

Φιλελεύθερος: Αυτόματο κούρεμα χρεών

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Αυτόματο κούρεμα χρεών-Αλλάζει ο εξωδικαστικός μηχανισμός για διαγραφή κεφαλαίου» κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα ο Φιλελεύθερος.

Με αλγοριθμική εξίσωση και όχι από ανθρώπινο χέρι θα προκύπτει από τον Σεπτέμβριο το κούρεμα επί του κεφαλαίου για όσους μπαίνουν στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει έτσι το πρόβλημα να «μπλοκάρουν» ρυθμίσεις οφειλών επειδή οι υπάλληλοι διστάζουν να υπογράψουν φοβούμενοι ότι θα βρεθούν στα δικαστήρια.


Διαβάστε ακόμη:

-Ρυθμίσεις Ασπίδα για την αγορά εργασίας και την ανταγωνιστικότητα

Μέτρα στήριξης της απασχόλησης. Αλλαγές και στον συνδικαλιστικό νόμο μετά την κατάργηση της «αιτιολογημένης απόλυσης» και της συνυπευθυνότητας του εργολάβου.

-»Καύσωνας» στην Ανατολική Μεσόγειο

Μέρα με τη μέρα η Τουρκία αναβαθμίζει τις προκλήσεις της στην Κυπριακή ΑΟΖ, ενώ απειλεί με αποστολή πλωτού γεωτρύπανου στην περιοχή του Καστελόριζου.

-Η Δημοκρατία του Facebook μπλόκαρε την ιστοσελίδα του Αρκά!

Η «Δημοκρατία του Facebook» κατάφερε αυτό που κανείς μας δεν είχε διανοηθεί μέχρι σήμερα: Να «ρίξει» την ιστοσελίδα του Αρκά για μια ολόκληρη εβδομάδα! Η ποινή έγινε γνωστή χθες από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας του γνωστού σκιτσογράφου στο Facebook σύμφωνα με τους οποίους είχε προηγηθεί καταιγισμός αναφορών από χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από την καυστική κριτική και το περιεχόμενο των σκίτσων του Αρκά...

-Από την αδράνεια στις... υπερωρίες το 112

Μάχη σε πολλά μέτωπα έδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αλλά η ανταπόκριση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έδειξε πως «αποδεικνύουμε και έμπρακτα ότι δεν στεκόμαστε μόνο στα λόγια, αλλά προχωράμε σε έργα προς όφελος της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών», όπως είπε και ο γενικός γραμματέας Νίκος Χαρδαλιάς.

-Το στοίχημα της ελεύθερης έκφρασης στην ΕΡΤ

Το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει η δημόσια τηλεόραση να αποτελέσει τη βιτρίνα της νέας διακυβέρνησης και στην κατεύθυνση αυτή θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην αμεροληψία των δελτίων ειδήσεων όσο και των πολιτικών εκπομπών.

-Αναβαθμίζονται τα δημόσια ΙΕΚ

Μπαίνει τάξη στην επαγγελματική κατάρτιση μετά το χάος που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ - Οι προθέσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

-Συναγερμός σε Ιταλία και Ε.Ε για την ακροδεξιά επέλαση Σαλβίνι

Η κίνηση του ηγέτη της ακροδεξιάς Λέγκας να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του κυβερνητικού συνασπισμού, έρχεται σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία όλες οι δημοσκοπήσεις τον φέρουν να σαρώνει σε επικείμενες εκλογές

-Τι πραγματικά ήξερε ο Έπσταϊν

Ο θάνατος του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή γεννά ερωτήματα και πολλές θεωρίες συνωμοσίας, σε ορισμένες εκ των οποίων έβαλε το χέρι του και ο Ντόναλντ Τραμπ!

-Όλα τα φώτα πάνω στον Γιάννη

Ο σούπερ σταρ Αντετοκούνμπο, το βάρος των απαιτήσεων και η απόλυτη συγκέντρωση του στον στόχο.

-Η αγορά κινείται στον ρυθμό του Νεϊμάρ

Το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει γίνει η προτεραιότητα για πολλές ομάδες που προσπαθούν να κλείσουν τα ρόστερ τους.

-Τάκις, μια χωρίς όρια ιδιοφυΐα

Ο πρωτοπόρος γλύπτης που τα έργα του κοσμούν τις μόνιμες συλλογές των σπουδαιότερων μουσείων του κόσμου, «έφυγε» σε ηλικία 93 ετών

-Τα αηδόνια έφεραν στο φως μυστικά

Δύο ασύλητοι, οι οποίοι χρονολογούνται στην ύστερη μυκηναϊκή εποχή, αποκαλύφθηκαν στη Νεμέα

-Λίγο πριν την αυγή

Διηγήματα αποκλειστικά γραμμένα για τους αναγνώστες του Φιλελεύθερου. Σήμερα το διήγημα της Φωτεινής Ναούμ