Φιλελεύθερος: Αποχαιρετισμός στα... κόλπα

Φιλελεύθερος: Αποχαιρετισμός στα... κόλπα

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Αποχαιρετισμός στα... κόλπα- Η επερχόμενη εκλογική συντριβή έχει αρχίσει να εδραιώνεται ως πεποίθηση στα κορυφαία στελέχη κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ» κυκλοφορεί την Τετάρτη ο Φιλελεύθερος.

a

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Τετάρτης 17 Απριλίου

-Υγειονομική βόμβα και λεφτά στα σκουπίδια

Η αξιωματική αντιπολίτευση αποκαλύπτει τους ψευδείς ισχυρισμούς του πρωθυπουργού στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

-Φώφη Γεννηματά: Να τολμήσει εκλογές και μετά ας ξεκουραστεί

Η Γεννηματά ρίχνει το γάντι στον Τσίπρα. «Προσπαθεί να μας πείσει ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα, όμως έχει φτιάξει ένα σπίτι χωρίς θεμέλια, σε σεισμογενή περιοχή και λέει στον κόσμο μπες μέσα, ενώ ξέρει ότι σύντομα θα υπάρχουν ξανά θύματα» είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενη στον πρωθυπουργό.

-Κυβερνητικά ρουσφέτια με πλαστά τιμολόγια!

Με τις εκλογές να πλησιάζουν, τα δήθεν σκάνδαλα να αποδεικνύονται σκευωρίες, τις δημοσκοπήσεις να αποτελούν κόλαφο, η κυβέρνηση πλέον ρίχνει το βάρος στα ρουσφέτια. Ένα τέτοιο επιχείρησε να κάνει ο υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Δραγασάκης, καθώς σε διάταξη του νομοσχεδίου για την Αναπτυξιακή Τράπεζα παρεισέφρησε ρύθμιση με την οποία αθωώνονταν επιχειρηματικοί όμιλοι που «συνελήφθησαν» από την προηγούμενη κυβέρνηση να διακινούν πλαστά - εικονικά τιμολόγια.


-Η Αθήνα κάνει τα στραβά μάτια στη Συμφωνία των Πρεσπών για να στηρίξει τον Ζάεφ

Η Αθήνα για να βοηθήσει τον Ζάεφ προεκλογικά κάνει πως δεν βλέπει τις παρασπονδίες της σκοπιανής πλευράς στην εφαρμογή βασικών παραμέτρων της Συμφωνίας των Πρεσπών, όμως αυτό πιθανώς να δημιουργήσει τετελεσμένα.

-Προεκλογική «παράσταση» στον τόπο της τραγωδίας

Πέρασαν 17 μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου 2017 στη Μάνδρα και εκδόθηκε 66σελιδο εισαγγελικό πόρισμα-καταπέλτης και για την περιφερειάρχη, χωρίς αυτό όμως να πτοεί την υπόλογη Ρένα Δούρου να επιστρέψει στον τόπο της τραγωδίας με τους 25 νεκρούς. 

-To μέλλον του ιπποδρόμου και μια τροπολογία

Από μια λεπτή κλωστή κρέμεται πλέον το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών στη χώρα μας και συνολικά η αξιοποίηση της τεράστιας έκτασης του ολυμπιακού ακινήτου στο Μαρκόπουλο Αττικής

-Συνέχεια στο θρίλερ με το επενδυτικό σχέδιο του ΟΛΠ

Επιχειρούν να κλείσουν εκκρεμότητες στο παρά πέντε του ταξιδιού Τσίπρα στο Πεκίνο 

-Ελπίδα μέσα από τις στάχτες για την Notre Dame

Συγκινητικές προσφορές εύπορων Γάλλων και άλλων για την ανοικοδόμηση του Συμβόλου των Παρισίων

-Επιμένει να ονειρεύεται ακύρωση του Brexit

Ο Ντόναλντ Τουσκ ζητεί να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να παραμείνει η Βρετανία στην ευρωπαϊκή οικογένεια

-Ολυμπιακός: Πρώτα η μπαλάρα, μετά οι τίτλοι

Η φετινή ομάδα έγινε θεαματική όταν απελευθερώθηκε από τα βάρη των απαιτήσεων

-Μοχάμεντ Σαλάχ: Ο “Φαραώ” αναστήθηκε την κατάλληλη στιγμή

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έπειτα από δύο προβληματικούς μήνες δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό τώρα που η Λίβερπουλ τον χρειάζεται για να κατακτήσει την Premier League, αλλά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το Champions League

-Οι “μαγικές” ιστορίες τον οδήγησαν στη σπηλιά της μαφίας

Πέντε χρόνια κλείνουν σήμερα από τον θάνατο του νομπελίστα συγγραφέα Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο σπίτι των πνευμάτων, εμπνεύστηκε από τις “Χίλιες και μια νύχτες” και βίωσε την απόλυτη αναγνώριση με τα “Εκατό χρόνια μοναξιά”.

-Babo Koro: Στήνουμε ένα γλέντι με τον ...Σίσυφο

Οι μουσικές κουλτούρες των Βαλκανίων ενώνονται μέσα από τη δουλειά της μπάντας που ανεβαίνει αύριο στη σκηνή της Πειραιώς 131, όπου θα παρουσιάσει το πρώτο της άλμπουμ που “ξορκίζει το δάκρυ”