7ος χρόνος, ημέρα 2102η
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Έξοδος: Αυξημένη η κίνηση για το τριήμερο σε διόδια και λιμάνια

Έξοδος: Αυξημένη η κίνηση για το τριήμερο σε διόδια και λιμάνια

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού πρόκειται για το πρώτο τριήμερο μετά την άρση του lockdown και πολλοί αποφάσισαν να αποδράσουν. Από το πρωί παρατηρείται πολύ αυξημένη κίνηση στα διόδια.

Η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού ξεκίνησε από την Παρασκευή το απόγευμα, όταν και παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές στα διόδια, ενώ το μποτιλιάρισμα έφτασε κάποια στιγμή να ξεκινά από τη Λεωφόρο Αθηνών, όπου τα οχήματα ήταν σχεδόν ακινητοποιημένα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, μεγάλη είναι η κίνηση από το πρωί και στα λιμάνια. Προτιμώμενοι προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι κυρίως οι νησιωτικοί προορισμοί που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, όπως τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Η ίδια εικόνα επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη, όπου από το απόγευμα της Παρασκευής τα οχήματα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων στα διόδια των Μαλγάρων. Τ

Μεγάλη πληρότητα παρουσιάζουν τα πρώτα δρομολόγια της νέας ακτοπλοϊκής γραμμής από Θεσσαλονίκη για Σποράδες, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους αυτοδιοικητικούς φορείς των δύο περιοχών για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.