8ος χρόνος, ημέρα 2279η
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Εξιτήριο για τον βουλευτή της ΝΔ Φίλιππο Φόρτωμα

Εξιτήριο για τον βουλευτή της ΝΔ Φίλιππο Φόρτωμα
Eurokinissi

Εξιτήριο έλαβε ο βουλευτής της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας, μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό και την πολυήμερη νοσηλεία του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, λόγω χαμηλών επιπέδων οξυγόνου.

Σημειώνεται πως ο κ. Φόρτωμας είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαΐου και στις 20 Ιουλίου με τις δύο δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca και όπως έλεγε σε συνεργάτες του προγραμμάτιζε την αναμνηστική δόση εντός των εορτών, ωστόσο διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό τα Χριστούγεννα.

Η ανακοίνωση του βουλευτή:

«Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid 19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου.

Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού.

Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες:

Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε!

Καλή χρονιά σε όλους!»