Έξι ακόμα νεκροί στη χώρα μας από τον κορονοϊό

Έξι ακόμα νεκροί στη χώρα μας από τον κορονοϊό

Συνολικά έξι ασθενείς με κορονοϊό έχασαν τη ζωή τους μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς κατέληξαν τρεις ακόμα ηλικιωμένοι ένας 79χρονος, ένας 97χρονος και ένας 68χρονος που νοσηλεύονταν σε Αττικό, Λαϊκό και Ασκληπιείου Βούλας, αντίστοιχα. Νωρίτερα άφησαν την τελευταία του πνοή τρία άτομα. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, αργά το βράδυ χθες απεβίωσε ένας 79 ετών που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αττικόν», καθώς και ένας ηλικιωμένος 97 ετών, σήμερα το πρωί, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Λαϊκό. Επίσης, ένας 68χρονος με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί  οι νεκροί είχαν φτάσει τους 465, καθώς είχαν καταλήξει τρεις ασθενείς στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν άντρα 79 ετών με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στον «Άγιο Σάββα», καθώς και για μια γυναικά 89 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στο «Αλεξάνδρα» και έναν 59χρονο που διακομίστηκε νεκρός στο «Αττικόν» στις 5 Οκτωβρίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.