Εξέλιξε την καριέρα σου στην Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Rise Management Trainee

Εξέλιξε την καριέρα σου στην Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Rise Management Trainee

Είσαι στο ξεκίνημα της καριέρας σου και αναζητάς το επόμενο δυναμικό επαγγελματικό σου βήμα; Θέλεις να εξελιχθείς σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και ευκαιρίες; Το πρόγραμμα Rise Management Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε περιμένει να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 30 Ιουνίου!

Δήλωσε εδώ συμμετοχή ως τις 30 Ιουνίου 2022!

Το Πρόγραμμα Rise Management Trainee, για περισσότερα από 30 χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε νέους με ταλέντο και όρεξη για μάθηση να διευρύνουν τις γνώσεις στο αντικείμενό τους με βάση τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς, να αποκτήσουν εξειδίκευση στον τομέα τους και να καλλιεργήσουν περαιτέρω ένα φάσμα δεξιοτήτων, όπως η προσαρμοστικότητα, η ομαδικότητα και οι ηγετικές ικανότητες. Ο νέος κύκλος του προγράμματος, απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες που διαθέτουν εργασιακή εμπειρία έως 4 έτη και αφορά θέσεις στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας, σε τμήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και σε υποστηρικτικά τμήματα, όπως το Οικονομικό και η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Κωνσταντίνα Μπάρκα, Διευθύντρια People & Culture της Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: «Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αναζητάμε συνεχώς νέους ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για εξέλιξη, για να τους προσφέρουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα τους σε ένα βραβευμένο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα Rise Management Trainee παρέχει ταχεία εξέλιξη, καθοδήγηση και εφόδια σε νέους επαγγελματίες για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να χτίσουν την επαγγελματική πορεία που ονειρεύονται».

Οι Rise Management Trainees που θα επιλεγούν θα ενταχθούν ομαλά στην εταιρεία μαθαίνοντας από κοντά την καθημερινή λειτουργία και δραστηριότητα των τμημάτων της, θα εμπλακούν σε διεθνή και εγχώρια projects με βάση ένα απόλυτα εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης, και θα εξελιχθούν σταδιακά αναλαμβάνοντας ηγετικές αρμοδιότητες, ώστε να αποτελέσουν ενεργά μέλη των ομάδων στις οποίες θα ενταχθούν. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και με βάση το πλάνο καριέρας τους θα εξελιχθούν σε οργανικές θέσεις μέσα στην εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Coca-Cola HBC.

Τι λένε οι συμμετέχοντες για το πρόγραμμα:

«Το Rise αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για ένα δυναμικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Η ένταξη σε ένα απαιτητικό αλλά και φιλικό περιβάλλον εργασίας καθώς και η δυνατότητα να αναλάβω ενδιαφέροντα projects με πραγματικό αποτύπωμα, αποτελούν απαραίτητα εφόδια για την καριέρα μου», Χάρης Σαβαλάνος- Management Trainee / People & Culture.

«Το πρόγραμμα, μου έχει δώσει την ευκαιρία να δω πως λειτουργεί ένας τόσο μεγάλος οργανισμός και να αποκτήσω μια σφαιρική άποψη για την ελληνική αγορά εξελίσσοντάς με εργασιακά αλλά και προσωπικά. Στόχος της εταιρείας αλλά και δικός μου, η εξέλιξη», Ειρήνη Ανδρεάδη - Commercial Graduate Trainee.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης από το διεθνές Top Employers Institute για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μέσα από μία σειρά προγραμμάτων και πρωτοβουλιών, με κορυφαίο το Rise Management Trainee, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει στους νέους τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης θα βρείτε εδώ.