Εξαιρετική Εθνική και φιλική νίκη 2-1 εναντίον της Νορβηγίας

Εξαιρετική Εθνική και φιλική νίκη 2-1 εναντίον της Νορβηγίας

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της, μετά το 1-1 με το Βέλγιο την Πέμπτη, η Εθνική Ελλάδας έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, στο πρώτο ημίχρονο και νίκησε με 2-1 τη Νορβηγία στο φιλικό που έγινε στη Μάλαγα της Ισπανίας την Κυριακή (6/6) το βράδυ. 

Οι παίκτες του Φαν Σιπ ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο όταν σημείωσαν και τα δύο γκολ με τους Μασούρα και Ανδρούτσο. Στο δεύτερο μέρος έκαναν διαχείριση αποτελέσματος και κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη.

Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα σε σχέση με όσα έχει δείξει ως τώρα έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση και χημεία μεταξύ των παικτών κάτι που αναμένεται να φανεί από Σεπτέμβριο στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άτζερ, Μέλινγκ (69' Μποργκάν), Μίντσο (46' Σέρλοτ), Μπεργκ (69' Όρνες), Θόρσμπι (46' Θόρστβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46' Ρίερσον), Χάαλαντ.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (90+3 Μπακάκης), Μαυροπάνος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος (57' Ζέκα), Μπουχαλάκης (75' Σιώπης), Μάνταλος (57' Μπακασέτας), Πέλκας (75' Παυλίδης), Μασούρας (58' Τζόλης).