«Εξαιρετικά ικανή η προσέγγισή της κατά του κορονοϊού»
Τζ. Πάϊατ για ελληνική κυβέρνηση

«Εξαιρετικά ικανή η προσέγγισή της κατά του κορονοϊού»

Προτρέποντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν όλη τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNΝ, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ με μήνυμά του στο twitter κάνει παράλληλα λόγο για μια αίσθηση της εξαιρετικά ικανής, τεχνοκρατικής προσέγγισης που η ελληνική κυβέρνηση έχει επιδείξει στην κοινή πρόκληση του κορονοϊού.

«Καλά νέα από την Ελλάδα. Αξίζει να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημοσιογράφο του CNΝ, Κριστιάν Αμανπούρ, για μια αίσθηση της εξαιρετικά ικανής, τεχνοκρατικής προσέγγισης που η κυβέρνηση έχει επιδείξει για την κοινή πρόκληση του κορονοϊού. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί» γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Τζέφρι Πάιατ.

Επίσης, με νεότερη ανάρτησή του, ο πρέσβης των ΗΠΑ συγχαίρει και τον υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη και την Google για τη σημερινή έναρξη της πλατφόρμας «Greece From Home», που «επιτρέπει σε όλους να απολαύσουν το καταπληκτικό τοπίο, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας από το σπίτι», όπως σημειώνει. Παράλληλα, τονίζει πως αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα άλλο αποτέλεσμα της αμερικανικής και της ελληνικής συνεργασίας στην καινοτομία.