Ευχές των δημοτικών παρατάξεων της Αθήνας στην Ντόρα Μπακογιάννη

Ευχές των δημοτικών παρατάξεων της Αθήνας στην Ντόρα Μπακογιάννη

Να εξέλθει σύντομα νικήτρια η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, ευχήθηκαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.  
 
«Καλή δύναμη στον αγώνα για την υγεία που έχει να δώσει η μητέρα σας. Ευχόμαστε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένεια της» είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος, επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης».  
 
Τις ευχές τους, προς την Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένειά της, εξέφρασαν επίσης, η εκπρόσωπος της παράταξης» Αθήνα είσαι εσύ» στη συνεδρίαση, Πόπη Γιαννοπούλου και οι επικεφαλής των παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Σοφιανός, «Αθήνα το σπίτι μας», Βασίλης Καπερνάρος, «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου.  
 
Ο δήμαρχος Κ. Μπακογιάννης, τους ευχαρίστησε για τις θερμές ευχές τους, τι οποίες, είπε, θα μεταφέρει στη μητέρα του.  
Νωρίτερα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ανέφερε τα εξής:: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ' όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: Να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».  
 
Επίσης, ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασε τις θερμές ευχές του στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία τόνισε, «έχει δώσει πολλές μάχες, πάντα με αξιοπρέπεια. Και ερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων μας, σας λέω ότι θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη», είπε.