Ευ. Λέκκας: Δεχόμαστε απειλές από φοιτητές - Τραγική η κατάσταση στα Πανεπιστήμια

Ευ. Λέκκας: Δεχόμαστε απειλές από φοιτητές - Τραγική η κατάσταση στα Πανεπιστήμια

Για φαινόμενα ψυχολογικής και σωματικής βίας αλλά και για συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών έκανε λόγο ο Ευθύμιος Λέκκας, καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας σε συνέντευξή του ΘΕΜΑ 104,6 με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στους πανεπιστημιακούς χώρους.

«Αντιμετωπίζουμε φαινόμενα ψυχολογικής και σωματικής βίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η κατάσταση είναι τραγική. Υπάρχουν συμμορίες, υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών. Υπάρχουν φοιτητές δέκα χρόνια, που έχουν περάσει 2 με 3 μαθήματα, που κάθε άλλο παρά φοιτητές είναι... Ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς;», τόνισε ο Ευθ. Λέκκας.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεχόμαστε απειλές από τέτοιου είδους ''''φοιτητές''''. Μιλάμε για έναν παραλογισμό που όλα αυτά γίνονται εν ονόματι της Δημοκρατίας. Είμαστε στοχοποιημένοι αυτή την στιγμή ορισμένοι καθηγητές και δεν μπορούμε να παρέμβουμε.

Και αν παρέμβουμε θα είμαστε για μια ζωή στοχοποιημένοι. Επιτέλους τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να αλλάξει αυτή η ιστορία με το Άσυλο».

Φωτογραφία intime news