7ος χρόνος, ημέρα 2097η
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Ερντογάν: Βίντεο τον δείχνει να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά

Ερντογάν: Βίντεο τον δείχνει να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά
APimages

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη «φιέστα» στα Κατεχόμενα, και τις εξαγγελίες του για άνοιγμα τμήματος της περίκλειστης περιοχής των Βαρωσίων στην Κύπρο,ο Τούρκος πρόεδρος, θέλοντας να ευχηθεί για την θρησκευτική γιορτή, φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από την κούραση.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε… σαν αστραπή, ο Τούρκος Πρόεδρος την ώρα που απευθύνει μήνυμα μετά την επιστροφή του από τα κατεχόμενα φαίνεται σαν να μην αντέχει και κλείνει τα μάτια του!

Τα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι η κούραση ευθύνεται γι’ αυτή την εικόνα και κατακεραύνωσαν το Anadolu που δεν μόνταρε το βίντεο και το άφησε να παίξει έτσι.

Πριν λίγους μήνες ένα άλλο βίντεο είχε προκαλέσει και πάλι ερωτήματα για την υγεία του, καθώς μετά το μετά το τέλος συνεδρίου στην Κωνσταντινούπολη φαινόταν να κατεβαίνει σκαλιά υποβασταζόμενος,

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν παραδίδεται δημόσια στον «Μορφέα» καθώς το 2017, οι τηλεοπτικές κάμερες τον έπιασαν να κοιμάται επτά φορές κατά την επίσκεψη του στην Ουκρανία.