Έρευνα της Εισαγγελίας για διαρροή πληροφοριών για τη Μάνδρα στα ΜΜΕ

Έρευνα της Εισαγγελίας για διαρροή πληροφοριών για τη Μάνδρα στα ΜΜΕ

Τη διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος διέρρευσε τα ονόματα των ατόμων που κλήθηκαν ως ύποπτοι στο πλαίσιο της έρευνας για τις πλημμύρες στη Μάνδρα που κόστισαν τη ζωή σε 23 ανθρώπους, παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η νέα παραγγελία της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού δόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αναφορά της εμπλεκόμενης στην υπόθεση περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Η κ. Δούρου απέστειλε την αναφορά, σύμφωνα με το dikastiko.gr, στις 2 Οκτωβρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με κοινοποίηση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτήν είχε επισυνάψει και σχετικά δημοσιεύματα επισημαίνοντας ότι στην ίδια “μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν είχε επιδοθεί καμία κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις”.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των προσώπων που καλούνται ως ύποπτοι είναι και η περιφερειαρχής Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία είχε αντιδράσει εντόνως από τη δημοσιοποίηση του ονόματός της, αλλά και για το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν επικεντρώθηκαν στην ίδια.