Εrdogan σε μαθητές στην Θράκη: Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία

Εrdogan σε μαθητές στην Θράκη: Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τον Τούρκο Πρόεδρο να απευθύνεται  σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου "Τζελάλ Μπαγιάρ" κατά την επίσκεψή του στην Θράκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Tayyip Erdogan, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως η ιστοσελίδα tourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής "Σπάρτακος", απευθύνεται στους μειονοτικούς μαθητές λέγοντας τους πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία», κάνοντας και χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του, την αποκαλούμενη "ραμπία".

Η συνομιλία του Erdogan με τους μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ο Τούρκος Πρόεδρος ακούγεται να λέει: «Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία».

Δίπλα στον Τούρκο Πρόεδρο βρισκόταν εκείνη την στιγμή ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος πιθανώς δεν αντιλήφθηκε τι έλεγε ο Erdogan στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου.

Δείτε εδώ το βίντεο.