Επτά σχολεία έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω κορονοϊού - Κλειστές όλες οι μονάδες στην Πέλλα

Επτά σχολεία έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω κορονοϊού - Κλειστές όλες οι μονάδες στην Πέλλα

Επτά σχολικές μονάδες, τέσσερις εκ των οποίων στην Αττική, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, την ώρα που όλα τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας παραμένουν κλειστά.

Αναλυτικότερα, με βάση τη σχετική λίστα του υπουργείου Παιδείας, μέχρι στιγμής, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τέσσερα σχολεία στην Αττική: το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (έως 27/9), το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (έως 29/9), το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης (έως 1/10) και το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (2/10). Επιπλέον, έχει ανασταλεί η λειτουργία και του 2ου Δημοτικού Βουτών Ηρακλείου (έως 27/9), του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (έως 30/9) και του 14ου Νηπιαγωγείου Καβάλας (έως 1/10).

Επιπλέον, σε άλλες 30 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων ή τάξεων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές, οι 24 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες επτά αφορούν τμήματα σε σχολεία των Τρικάλων, του Πύργου, των Σερρών, του Θερμαϊκού και της Κέρκυρας.

Η λίστα με τα σχολεία, η λειτουργία των οποίων αναστέλλεται -τμηματικά ή εν συνόλω- εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού βρίσκεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου (https://www.sch.gr/anastoli/web/index.php) και ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα.

Αναλυτικά η σχετική λίστα: