8ος χρόνος, ημέρα 2389η
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Επίθεση των Anonymous στην Τράπεζα της Ελλάδος - Έριξαν την ιστοσελίδα και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Επίθεση των Anonymous στην Τράπεζα της Ελλάδος - Έριξαν την ιστοσελίδα και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Επίθεση σε καίρια πόστα του κρατικού μηχανισμού εξαπέλυσαν οι Anonymous Greece, μπλοκάροντας, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, έστω και για λίγο την ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που από χθες βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Προειδοποιούν μάλιστα για επόμενο χτύπημα στην ΑΑΔΕ

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με τους Anonymous Greece, «έπεσε» για λίγα λεπτά ενώ τώρα έχει επανέλθει πλήρως ενώ με νέο τους μήνυμα απειλούν με επίθεση και την ΑΑΔΕ.

Χθες οι χάκερς «έριξαν» την ιστοσελίδα που γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η ιστοσελίδα βρίσκεται ακόμη εκτός  λειτουργίας με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για το περιστατικό.

Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβαν οι Anonymous  με ανακοίνωση τους στο facebook.

Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών δεν «άνοιγε» καν για όποιον επιχειρεί να το επισκεφθεί, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Στο μήνυμα προς την κυβέρνηση οι «Anonymous Greece» καταφέρονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και έγραψαν: «Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!».

Το μήνυμα των Anonymous:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».