Επίθεση με μπογιές στο δημαρχείο Πεντέλης

Επίθεση με μπογιές στο δημαρχείο Πεντέλης

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι στη διάρκεια της νύχτας στο δημαρχείο Πεντέλης. Οι δράστες πέταξαν επίσης φέιγ βολάν με συνθήματα κατά του δήμου και υπέρ των μεταναστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες διαμαρτύρονταν για το μεταναστευτικό και η επίθεση φέρεται να σχετίζεται με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης που είχε προκαλέσει σάλο και οδήγησε στην παραίτηση της προέδρου, Φαίης Νικητοπούλου.

ΠΕΝΤΕΛΗ

Η ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης:

«Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι "πολύ δημοκράτες" πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο Δημαρχείο. Αν ο σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν τη Δήμαρχο και τη διοίκηση, να σταματήσει τις κινήσεις της για το μεταναστευτικό και το Μπόμπολα αντί να λειτουργήσει ως νοσοκομείο για τους πολίτες, να γίνει δομή hot-spot για μετανάστες, τότε απέτυχαν οικτρά. Αν πάλι, ο σκοπός τους ήταν να δώσουν μια ώθηση να βαφτεί το Δημαρχείο εκ νέου, μάλλον το κατάφεραν.

Η Δήμαρχος Πεντέλης και η διοίκηση, θα συνεχίσει στον πολύ ξεκάθαρο δρόμο που κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν:

1. Η πτέρυγα Μπόμπολα είναι ακατάλληλο σημείο και δεν μπορεί να δεχθεί μετανάστες.

2. Όταν η Κυβέρνηση πει το σχέδιό της για το θέμα, τότε στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Πεντέλης θα φιλοξενήσει σε χώρους που ο ίδιος θα επιλέξει, τον αριθμό των ατόμων που του αναλογούν.

Τι δεν καταλαβαίνουν οι “δημοκράτες”;»

ΠΕΝΤΕΛΗ1