Επίθεση με καδρόνια και λοστούς σε αστυνομικούς έξω από την ΑΣΟΕΕ

Επίθεση με καδρόνια και λοστούς σε αστυνομικούς έξω από την ΑΣΟΕΕ

Επίθεση από ομάδα, περίπου 20 κουκουλοφόρων, οι οποίοι κρατώντας λοστούς, καδρόνια και πέτρες επιτέθηκαν κατά των ανδρών της νέας ομάδας ΔΡΑΣΗ σημειώθηκε το απόγευμα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, στην οδό Μαυροματαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι - οι οποίοι εξήλθαν από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ - φέρονται να απέσπασαν έναν ασύρματο από αστυνομικό και αμέσως να τράπηκαν σε φυγή ενώ, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», η ομάδα των αγνώστων επέστρεψε στο κτίριο όπου στεγάζεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και οι αστυνομικοί ζήτησαν να επέμβουν εντός του χώρου, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτό θα συμβεί.

Στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και δυο διμοιρίες για την αποφυγή περαιτέρω επιθέσεων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τραυματίστηκε κανένας από τους άνδρες της αστυνομίας που δέχτηκαν την επίθεση, ούτε υπήρξε κάποια φθορά ή προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε επιχείρηση στα Εξάρχεια, προβαίνοντας σε μία σύλληψη και 12 προσαγωγές

Φωτογραφία αρχείου