Επίθεση με χαρακτηρισμούς από Κεγκέρογλου σε Γεωργιάδη

Επίθεση με χαρακτηρισμούς από Κεγκέρογλου σε Γεωργιάδη

Επίθεση με χαρακτηρισμούς έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή.

Ο υπουργός μιλούσε από το βήμα για τη μείωση τζίρου του λιανεμπορίου και τα μέτρα που ήδη έχει λάβει η κυβέρνηση και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ακούστηκε η έκφραση: "Είσαι αστείος τύπος".

Ο κ .Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Προεδρεύοντα της έδρας Νικήτα Κακλαμάνη ζήτησε να ανακαλέσει στην τάξη τον κ. Κεγκέρογλου κι εκείνος με τη σειρά του είπε: "Κύριε Κεγκέρογλου, ο ρόλος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου είναι να περιμένει στωικά τη σειρά του μέχρι να πάρει το λόγο. Εσείς κάνετε χαμό. Σταματήστε".

Όταν ξαναπήρε το λόγο ο αρμόδιος υπουργός σχολίασε: "Εγώ δεν κάνω χαρακτηρισμούς. Ξέρω ότι ο κ. Κεγκέρογλου έχει κάνει πράγματα και προσπάθειες και το καταλαβαίνω. Αλλά αυτός ο αστείος τύπος που λέτε όταν έφερε στη Βουλή την υποψηφιότητα του Διευθυντή της ΕΑΠ, εσείς δεν ψηφίσατε, αν και ήταν πρόσωπο που είχε προτείνει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος".

Όταν πήγε να ξεκινήσει εκ νέου η κουβέντα ο κ. Κακλαμάνης παρενέβη πάλι λέγοντας: "Δεν θα μου διαλύσετε τη Συνεδρίαση".