Επίθεση Φ. Δεστεμπασίδη σε Αδ. Γεωργιάδη και ΜΜΕ

Επίθεση Φ. Δεστεμπασίδη σε Αδ. Γεωργιάδη και ΜΜΕ

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και «κανιβαλισμό» κάνει λόγο ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, που έχει κατονομαστεί από τον Ν. Μανιαδάκη ως ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεση Novartis, ενώ επιτίθεται παράλληλα στον Άδωνη Γεωργιάδη και τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση  που εξέδωσε υποστηρίζει πως ο υπουργός Ανάπτυξης τον στοχοποιεί μιλώντας μάλιστα για «πανικό» χωρίς όμως να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοείς και σε ποιους λόγους μπορεί να οφείλεται αυτός, τη στιγμή που ο ίδιος καταθέτοντας στην Προανακριτική έχει αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσει περί χρηματισμού πολιτικών προσώπων δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να απαντήσει σε ερωτήσεις πέραν του αντικειμένου της Επιτροπής. 

Παράλληλα επιτίθεται στα ΜΜΕ αναφέροντας πως συμμετέχουν στον «κανιβαλισμό» του.

Ειδικότερα,  ο Φ. Δεστεμπασίδης αναφέρει:

«Tις τελευταίες ημέρες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης με στοχοποιεί κατ’ επανάληψιν στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πανικό. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους. Κατέχοντας πολιτική και Κυβερνητική εξουσία παραληρεί και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τις χυδαιότητες μέχρι τέλους, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την αλήθεια.

Για όλα τα ΜΜΕ που συμμετέχουν στον «κανιβαλισμό» μου, το μόνο που έχω να πω ότι είναι άξιος ο μισθός σας…»