Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, 10:26

-A +A

Επιστολή κατοίκων σε Κυρ. Μητσοτάκη: «Να μην χαθεί άλλος χρόνος»

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, 10:26
Επιστολή κατοίκων σε Κυρ. Μητσοτάκη: «Να μην χαθεί άλλος χρόνος»
-A +A

Επιστολή στον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλαν κάτοικοι της περιοχής στο Μάτι, ζητώντας του να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος, αφού έχει περάσει ένας έτος από τη φονική πυρκαγιά, που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους, και η περιοχή συνεχίζει «να αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων».

Στην επιστολή της η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μάτι Αττικής αφού συγχαίρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του και του εύχεται «καλή επιτυχία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία», απευθύνουν έκκληση στον πρωθυπουργό για την «υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος».

«Η πληγείσα από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 περιοχή της Ανατολικής Αττικής ένα χρόνο μετά αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία δεν είναι η στιγμή να απαριθμήσουμε, θα επιθυμούσαμε όμως να σας γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα χρειαστούμε τη συμπαράστασή σας, την προσωπική αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης για την υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος» τονίζεται στην επιστολή.

Οι κάτοικοι της περιοχής απευθύνουν αίτημα προς τον κ. Μητσοτάκη για συνάντηση μαζί του. «Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο σας και αναμένουμε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται, καθώς και προτάσεις για αποδοτικότερη συνεργασία», καταλήγει η επιστολή.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα