Επιμένει ο Κ. Κατσίκης: Οι επιλογές των ομόφυλων ζευγαριών τους αποκλείουν από αναδοχή

Επιμένει ο Κ. Κατσίκης: Οι επιλογές των ομόφυλων ζευγαριών τους αποκλείουν από αναδοχή

Στις προκλητικές του δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας επανέρχεται σήμερα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, αναφέροντας πως «δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία» κι όχι στην «διαιώνιση του είδους σου» και μετά να ζητάς το παιδί άλλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιχείρησε να ανασκευάσει τα όσα δήλωσε χθες στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για την αναδοχή, εξισώνοντας την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία, διευκρινίζοντας πως δεν έκανε καμία ταύτιση και κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση και κακοποίηση της χθεσινής ομιλίας του. 

Ο κ. Κατσίκης ανέφερε ότι σέβεται την επιλογή κάθε ανθρώπου στο πεδίο του σεξουαλικού προσδιορισμού, αλλά ξεκαθάρισε, όμως, ότι δεν μπορεί να δεχθεί την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, συμπληρώνοντας πως ανοίγει ο δρόμος για τον γάμο και την υιοθεσία.

«Μου έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό του ρατσιστή και του ομοφοβικού», είπε ο κ. Κατσίκης, επισημαίνοντας πως ο ίδιος έχει φίλους ομοφυλόφιλους. 

«Δεν πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε ομοφυλόφιλους δεν πρέπει να γίνουν ανάδοχοι γονείς γιατί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά με άλλους τρόπους αλλά δεν το κάνουν από επιλογή», πρόσθεσε και ανέπτυξε τη θεωρία του για το ζήτημα, λέγοντας ότι κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος και λόγω επιρροής από το περιβάλλον του.

Σημειώνεται, ότι οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στην αντιπολίτευση με αρκετούς βουλευτές να καταδικάζουν τις απόψεις του, μεταξύ αυτών ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Φωτογραφία intime news