Επικράτηση Γ. Πατούλη στον Ιατρικό Σύλλογο - Τα αποτελέσματα των εκλογών

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, 15:24
-A +A
Επικράτηση Γ. Πατούλη στον Ιατρικό Σύλλογο - Τα αποτελέσματα των εκλογών

Η παράταξη «Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο-ΔΗΚΙ-ΙΣΑ» του Γιώργου Πατούλη αναδείχθηκε νικήτρια των χθεσινών εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με ποσοστό 54,76%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, εκ των 19.617 εγγεγραμμένων ψήφισαν 6.581 με έγκυρα 6.280 ψηφοδέλτια. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το «Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών» με 8,63%, και ακολουθούν: η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) Γιατρών» με 8,28%, το «Κίνημα Νέων Ιατρών (ΚΙΝΙ)» με 7,64%, το «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (ΑΡΣΙ-Νυστέρι -Ριζοσπαστική Ενότητα Ιατρών-Ανεξάρτητοι) με 6,56%, η «Ανεξάρτητη Συμμαχία Ιατρών-ΚΙΑΝ-Γιατροί για τους Γιατρούς» με 5,78%, το «Κίνημα Αλλαγής-Μαχόμενοι Ιατροί» με 5,10% και τέλος η Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση (ΑΙΚ)» με 3,25%.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό "παρών" και προσήλθαν στις εκλογές. Ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ για την εκπροσώπησή του και τον θέλει δυνατό και ενωμένο για να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η φωνή των ιατρών της Αθήνας παραμένει ισχυρή».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα