ΓΔ: 899,42 4,72 (0,53 %)

Τζίρος: 88,14 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2021η
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

ΓΔ: 899,42 4,72 (0,53 %)

Τζίρος: 88,14 εκατ. €   RT

Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση καθαριότητας στη Βαρβάκειο Αγορά

Επιχείρηση καθαριότητας στη Βαρβάκειο Αγορά
Eurokinissi

Στη Βαρβάκειο Αγορά επικεντρώθηκε η σημερινή κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Από νωρίς το πρωί, 20 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας, με τη συνδρομή σύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού, έπλυναν την άδεια, λόγω κυριακάτικης αργίας, αγορά, και πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση απολύμανσης σε όλους τους χώρους της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, τα συνεργεία καθαριότητας χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και ειδικά απολυμαντικά «σάρωσαν» τους εσωτερικούς χώρους και τα πατώματα, απομάκρυναν υπολείμματα μεικτών απορριμμάτων και απολύμαναν το σύνολο των επιφανειών, ώστε εργαζόμενοι, επαγγελματίες και επισκέπτες να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

«Με τις καθημερινές δράσεις καθαριότητας, αλλά και με τις μεγάλες συντονισμένες κυριακάτικες επιχειρήσεις που υλοποιούνται σε μεγάλες περιοχές της Αθήνας, η εικόνα της πόλης σταδιακά αλλάζει, ενώ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της μπορούν πλέον να την απολαμβάνουν πιο καθαρή και περιποιημένη», τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου.