Επέστρεψε στην επιχείρησή του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Επέστρεψε στην επιχείρησή του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος μετά την εξάμηνη ομηρεία του, ο επικεφαλής των Πλαστικών Κρήτης επέστρεψε στην επιχείρησή του εν μέσω χειροκροτημάτων από τους εργαζόμενους.

«Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρία των έξι μηνών. «Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία, που ξέρω ότι έδρασε με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα. Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες», είπε ο επιχειρηματίας.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι απόλυτα υγιής ψυχικά και σωματικά και το πρώτο πράγμα που  ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου», ήταν η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία, στρεφόμενος στους δημοσιογράφους. Ερωτηθείς επίσης για την πιο δύσκολη φάση στην διάρκεια της 6μηνης ομηρείας του φέρεται να απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό...».

O Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε απαχθεί στα τέλη του περασμένου Απριλίου από τον οικισμό Καλέσσα, έξω από το Ηράκλειο και απελευθερώθηκε χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων που συμμετείχαν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του στην μάντρα αυτοκινήτων, αντίκρισαν τον 53χρονο άνδρα κυριολεκτικά αλυσοδεμένο, "σκιά" του εαυτού του, αφού είχε αδυνατίσει αρκετά. Ο επιχειρημταίας ήταν σε ένα στρώμα στο πάτωμα με το πόδι του δεμένο με αλυσίδα.



Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της διοίκησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών επανέρχεται στο ταμπλό του Χ.Α. από σήμερα 3 Οκτωβρίου η μετοχή της Πλαστικά Κρήτης, μετά τη θετική εξέλιξη στην απαγωγή του κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη, διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης.

Η Πλαστικά Κρήτης ήταν σε αναστολή διαπραγμάτευσης από τα μέσα Μαρτίου του 2017, όταν και έγινε γνωστή η απαγωγή του επιχειρηματία.

Η μετοχή επανέρχεται στο ταμπλό στην τιμή των 5,33 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση της επιχείρησης στα 219 εκατ. ευρώ.

Με πληροφορίες από neakriti.gr