Επεισόδια στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης - Ακρωτηριάστηκε 32χρονος από εκρηκτικό μηχανισμό

Επεισόδια στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης - Ακρωτηριάστηκε 32χρονος από εκρηκτικό μηχανισμό

Νέα επεισόδια μεταξύ των κατοίκων της Λευκίμμης αστυνομικών των ΜΑΤ που φυλάσσουν τον ΧΥΤΑ σημειώθηκαν χθες το βράδυ. Η καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιούσαν οι κάτοικοι έξω από τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ εξελίχθηκαν σε ρίψη φωτοβολίδων, κροτίδων καθ άλλων εκρηκτικών μηχανισμών προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με δακρυγόνα.

Από τη σύγκρουση αυτοτραυματίστηκε ένας 32χρονος, όταν εξερράγη στο χέρι του αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ακρωτηριάζοντάς του τον καρπό και τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το kerkyrasimera.gr, o 32χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ η αστυνομία συνέλεξαν από τον τόπο του συμβάντος υπολείμματα εκρηκτικής ύλης και αίμα προκειμένου να γίνει εξέταση dna και να διαλευκανθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις, ενώ εξετάζεται το υλικό από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εντόπισε η αστυνομία, σε σημείο των συμβάντων. Στη συνέχεια θα σχηματιστεί δικογραφία που θα σταλεί στην Εισαγγελέα Κέρκυρας.