Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Νεκρός εντοπίστηκε, σε κατοικημένη περιοχή στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την πόλη.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε κάτοικος της περιοχής, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο, κοντά στο Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".

Yπενθυμίζεται ότι στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στις γύρω περιοχές ξέσπασε ισχυρή βροχόπτωση, ενώ κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ισόγεια καταστήματα και δρόμοι και να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Πιο αναλυτικά το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα, σε σχέση με το κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται ότι ιδιοκτήτες καταστημάτων και ισόγειων κατοικιών επικοινωνούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση υδάτων και την απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών δέντρων.