Εντεταλμένος Σύμβουλος Προγράμματος ΕΡΤ: Αστοιχείωτη διοίκηση, θυμίζει εμπόλεμη φατρία

Εντεταλμένος Σύμβουλος Προγράμματος ΕΡΤ: Αστοιχείωτη διοίκηση, θυμίζει εμπόλεμη φατρία

Κατηγορώντας ευθέως τον Νίκο Παππά για συναλλαγή με την ΠΟΣΠΕΡΤ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Προγράμματος της ΕΡΤ Σπύρος Κρίμπαλης, κάνει λόγο για παραδιοίκηση και περιγράφει ένα σύστημα εξουσίας που «έχει εξαπολύσει έναν ανελέητο πόλεμο ανακατάληψης της ΕΡΤ, εξοστρακίζοντας σταδιακά όλα τα έμπειρα και ικανά στελέχη με μοναδικό κριτήριο αν ανήκουν στη σφαίρα επιρροής της φατρίας ή όχι».

Ειδικότερα στην ανοιχτή επιστολή του προς τον υπουργό, ο κ.Κρίμπαλης, με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook κάνει λόγο για «αλαζονική, μικρόψυχη και αστοιχείωτη διοίκηση μαζί με μια άκρως επιθετική παραδιοίκηση υπό τον κ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη λειτουργούν σαν ενιαίο σύστημα εξουσίας που θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη φατρία παρά ορθολογική εταιρική δομή. Βασικό δόγμα της φατρίας "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας και άρα πρέπει να εξοντωθεί με κάθε τρόπο". Στόχος της η εκμετάλλευση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ως μέσο εξυπηρέτησης ποικίλων ιδιοτελών και συντεχνιακών συμφερόντων, σε βάρος της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της ανταποδοτικότητας του προγράμματος».

Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο Σπύρος Κρίμπαλης τονίζει ότι υπάρχουν συνδικαλιστές που κόβουν προγράμματα στον αέρα χωρίς να υποστούν κανέναν πειθαρχικό έλεγχο και κατηγορεί τον Νίκο Παππά ότι προτίμησε «την πεπατημένη του παλαιοκομματικού και παλαιοσυνδικαλιστικού παρελθόντος....κερδίσατε επιπλέον την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΟΣΠΕΡΤ στον επικοινωνιακό χαρτοπόλεμο κατά του κ. Μητσοτάκη».