Ένταση στο Νέο Βουτζά ανάμεσα στους κατοίκους και τον Χρ. Σπίρτζη

Ένταση στο Νέο Βουτζά ανάμεσα στους κατοίκους και τον Χρ. Σπίρτζη

Νέα ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κατοίκων του Νέου Βουτζά από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τους δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, Βαγγέλλη Μπουρνούς και Ηλία Ψινάκη, για την πορεία των υλοποίησης των έργων αποκατάστασης, τα επιδόματα και όλα τα ζητήματα αρωγής.

Όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, η ένταση κορυφώθηκε όταν το λόγο πήρε ο κ. Σπίρτζης και ξαφνικά υπήρξαν παρεμβάσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι είχαν πάρα πολλά ερωτήματα. 

Στο σημείο εκείνο, ένας άνδρας, που κρατούσε στα χέρια του έναν κίτρινο φάκελο και την φωτογραφία της συζύγου του, πήρε το μικρόφωνο και φώναξε: «Εγώ έχασα τη γυναίκα μου και ζητώ απαντήσεις».

Ο υπουργός αναρωτήθηκε για ποιο λόγο επικρατεί αυτή η ένταση, και οι πολίτες ξεκίνησαν να μιλούν ειρωνικά, ενώ στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες από ανθρώπους που πολιτεύονται με συγκεκριμένα κόμματα στο Μάτι.

Στο σημείο αυτό ανέβηκαν ακόμη περισσότερο οι τόνοι, με τη συντονίστρια να ζητά να διακοπεί η συζήτηση, καθώς όπως τόνισε, δεν έβγαινε κανένα νόημα.

Φωτογραφία αρχείου intime news