Ενότητα: Καταγγελίες για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος στο συνέδριο των Σιδηροδρομικών

Ενότητα: Καταγγελίες για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος στο συνέδριο των Σιδηροδρομικών

Με νέες καταγγελίες για πρωτοφανή σε έκταση νοθεία και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος, επανέρχεται η συνδικαλιστική οργάνωση Ενότητα, με αφορμή το συνέδριο των Σιδηροδρομικών.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει στην ανακοίνωσή της «το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν μια μικρή εικόνα της κατάντιας του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας που βυθίζεται κάθε μέρα στην ανυποληψία, περιθωριοποιημένο και αποκομμένο από τους εργαζόμενους».

Αναφερόμενη στην ηγεσία της ΓΣΕΕ σημειώνει «η μεγάλη εικόνα ντροπής είναι φυσικά η ΓΣΕΕ που παλεύει με κάθε κόστος και κάθε τρόπο να παριστάνει την ανώτατη ιεραρχία του συνδικαλιστικού κινήματος, έστω και με τη βούλα του Δικαστή»!

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Στο Συνέδριο της ΠΟΣ εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους που ξεπερνούν κατά πολύ τις παραστάσεις γέλιου στο Δελφινάριο.

Τρεις ημέρες διήρκεσε το συνέδριο, χωρίς να συζητηθεί απολύτως τίποτα για τα προβλήματα του κλάδου!

Όλοι οι εκπρόσωποι παρατάξεων και Συλλόγων καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βρέθηκαν στην Ευελπίδων για να αποτρέψουν ή να επιτρέψουν μια προαναγγελθείσα νοθεία στην εκλογή εκπροσώπων στη ΓΣΕΕ που έφτασε μέχρι το γραφείο του Εισαγγελέα!

Νομιμοποίησαν διπλοψηφίες, διέγραψαν διαφωνούντες μέχρι και πρωτοβάθμια σωματεία!!

Φυσικά από το πάρτυ δεν έλειπε η ΓΣΕΕ.

Χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα, αφού σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση διορισμού τους η μόνη αρμοδιότητα που έχουν είναι η πληρωμή των κοινοχρήστων, παρίσταναν τους παρεμβαίνοντες διά πληρεξουσίων δικηγόρων!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτό το συνέδριο ντροπής θα ακυρωθεί.

Έχει προηγηθεί όμως το άκυρο από τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σ' αυτή τη ΓΣΕΕ που έχει πεθάνει καιρό τώρα»!