Ενότητα κατά προσωρινής διοίκησης ΓΣΕΕ: Οδηγήθηκαν στον εξευτελισμό

Ενότητα κατά προσωρινής διοίκησης ΓΣΕΕ: Οδηγήθηκαν στον εξευτελισμό

Βολές κατά της νέας προσωρινής διοίκησης της ΓΣΕΕ εκτοξεύει η «ΕΝΟΤΗΤΑ» με ανακοίνωσή της τονίζοντας ότι «αυτή η συμμαχία δυνάμεων που αποτελείται από «δήθεν» προοδευτικούς που συμμετέχουν και συνεργάζονται στο ίδιο Προεδρείο με τους ακροδεξιούς, προτίμησε να οδηγηθεί στον αυτοεξευτελισμό».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Αυτοί που δημιούργησαν μία μοναδική δομή, ιδιοκτησιακής αντίληψης, στα πρότυπα του Δημ. Θεοδώρου (Πρόεδρος ΕΚ Θεσ/νικης 1930 – 1967) και Φώτη Μακρή (Πρόεδρος ΓΣΕΕ 1946 – 1964) μακριά από τους εργαζόμενους, έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν αίτηση διορισμού τους με στόχο, αν μπορέσουν, να πραγματοποιήσουν ένα συνέδριο με σωματεία σφραγίδες και νόθους αντιπροσώπους.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» στις 8 Απριλίου 2019 κατέθεσε δημόσια τη μόνη πρόταση ανασυγκρότησης της ΓΣΕΕ με θέσεις που θα οδηγούσαν στην επανίδρυσή της, με όρους συνεννόησης και κυρίως διαφάνειας.

Η παράταξή μας δεν συμμετείχε σε καμία διαδικασία διορισμού διοίκησης.

Δεν κατέθεσε κανένα δικόγραφο διορισμού μελών διοίκησης.

Δεν άσκησε καμία παρέμβαση στη δίκη της 16ης Απριλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αντί να ακολουθήσουν την πρότασή μας, αυτή η συμμαχία δυνάμεων που αποτελείται από «δήθεν» προοδευτικούς που συμμετέχουν και συνεργάζονται στο ίδιο Προεδρείο με τους ακροδεξιούς, προτίμησε να οδηγηθεί στον αυτοεξευτελισμό. Αρκεί να διοικήσουν το κουφάρι που λέγεται ΓΣΕΕ, έστω και με τη βούλα του Δικαστή.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» ακόμη και σ' αυτή τη διορισμένη διοίκηση με τις δυνάμεις της δεν θα σταματήσει να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά και ξανά τις θέσεις μας όπως εκφράστηκαν δημόσια όλο το προηγούμενο διάστημα.