Ενότητα: Η διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ να απαλλαγεί από νόθους και ψεύτικους αντιπροσώπους

Ενότητα: Η διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ να απαλλαγεί από νόθους και ψεύτικους αντιπροσώπους

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τη διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ να απαλλαγεί «από νόθους αντιπροσώπους και ψεύτικους εργαζόμενους» εξέδωσε η παράταξη «Ενότητα», κάνοντας λόγο για ευκαιρία να βρει το συνδικαλιστικό κίνημα τη χαμένη του αξιοπιστία.

«Θυροκολλήσαμε στα γραφεία της ΓΣΕΕ (αφού αρνήθηκαν να παραλάβουν) εξώδικη δήλωσή μας με την οποία ζητάμε να προσκομίσουν άμεσα βεβαιώσεις για όλους τους συνέδρους που να προκύπτει ότι είναι μισθωτοί και ότι πληρώνουν όπως όλοι μας ασφαλιστικές εισφορές για την παρεχόμενη εργασία τους», αναφέρει η ανακοίνωση και προστίθεται: «Μετά την κατάθεση των στοιχείων να διερευνηθεί η νομιμοποίησή τους ως συνέδρων με παράλληλη διασταύρωση στοιχείων εκλογής τους από σωματεία του εργασιακού τους χώρου και όχι ξένου».

Η παράταξη Ενότητα επισημαίνει πως «αυτή μας την ενέργεια η διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ πρέπει να τη δει φιλικά και ως μοναδική ευκαιρία να απαλλαγεί από όλα όσα της καταλογίζουν και οι ίδιοι αναγκάζονται δημόσια να παραδεχθούν».

Και καταλήξει: «Αν και αυτή η φιλική μας ενέργεια πέσει στο κενό τότε συμβαίνει αυτό που έχουμε ξαναπεί: "Κάτι πιο μεγάλο, πιο βαθύ τους ενώνει"».