Ενότητα: Δεν θα εμπλακούμε σε καμία διαδικασία διορισμού διοίκησης στη ΓΣΕΕ

Ενότητα: Δεν θα εμπλακούμε σε καμία διαδικασία διορισμού διοίκησης στη ΓΣΕΕ

Την απόφασή της να μην συμμετάσχει σε καμία διαδικασία διορισμού διοίκησης στη ΓΣΕΕ γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική οργάνωση Ενότητα.

«Στις 12 Οκτωβρίου 2018 η παράταξή μας εξέδωσε δελτίο Τύπου με τίτλο: "Η ΓΣΕΕ σε περιδίνηση". Περιδίνηση θεωρείται το τελευταίο στάδιο πριν τη συντριβή. Τώρα πια η καταστροφή επήλθε. Αυτή η ΓΣΕΕ έχει πεθάνει», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνει στη συνέχεια «τώρα είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να κάνουν την επιλογή τους και να αποφασίσουν τι πραγματικά θέλουν.

Θέλουν, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της καταστροφής και της απαξίωσης, βλέποντας την πραγματική σημερινή θλιβερή εικόνα, να τη δουν ως ευκαιρία επανίδρυσης, ανασυγκρότησης και πραγματικής αλλαγής με όρους συνεννόησης και κυρίως διαφάνειας; ή θα φτάσουν στον πλήρη εξευτελισμό συνωστιζόμενοι έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών για να διοριστούν, μέσω ενός δικογράφου, ως μέλη μιας διοίκησης τα ίδια πρόσωπα για να συνεχίσουν να παριστάνουν για λίγους μήνες ακόμη τους εκπροσώπους των εργαζομένων μέσα από το κουφάρι που έχει την επωνυμία ΓΣΕΕ;

Η παράταξή μας δεν πρόκειται να παρέμβει και να εμπλακεί σε διαδικασίες διορισμού διοίκησης στη ΓΣΕΕ.
Δεν παλεύουμε για μια καρέκλα».