Αστυνομικοί για την επίθεση στην οικία Φλαμπουράρη: Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας...

Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2018, 23:50
-A +A
Αστυνομικοί για την επίθεση στην οικία Φλαμπουράρη: Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας...

Την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών προκάλεσε ο τραυματισμός αστυνομικού και η μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, κατά την επίθεση που δέχτηκε η διμοιρία των ΥΜΕΤ έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ειδικότερα, σε κείμενο που ανάρτησαν στο Facebook, οι Αστυνομικοί ζητούν τη λήψη μέτρων σημειώνοντας ότι «το θέμα δεν λύνεται με ευχολόγια» και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας...

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!! Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 20/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα