Ενας χρόνος χωρίς τον Γρηγόρη Τασούλα 

Ενας χρόνος χωρίς τον Γρηγόρη Τασούλα 

Ο χρόνος λένε συστέλλει τον πόνο και διαστέλλει το μέγεθος της απώλειας. Η αρχή αυτή ισχύει για τους συγγενείς και τους πολλούς καλούς φίλους του Γρηγόρη Τασούλα που πέθανε, ακριβώς πριν ένα χρόνο σε ηλικία 43 ετών.

Η γενναία μάχη του ,επί τριετία και η «υπέρβαση» των αρνητικών προβλέψεων των γιατρών του δεν αντέστρεψαν δυστυχώς την πορεία του. Το πένθος για τον ευγενή, καλλιεργημένο, τρυφερό άνθρωπο και σπουδαίο τεχνοκράτη παραμένει ισχυρό όπως και η μνήμη του. Ο Γρηγόρης Τασούλας εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός, με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και την ανάπτυξη ακινήτων.

Το 2009 και για μια τριετία υπηρέτησε στη θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με τη λογική μάνατζερ διαχειρίζονταν τα οικονομικά και διοικητικά θέματα του υπουργείου, μέχρι την παραίτησή του το 2011. Διετέλεσε επίσης διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.

Γεννημένος το 1976 στην Κάτω Τιθορέα του Ν. Φθιώτιδας, ο Γρηγόρης Τασούλας σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και ήταν κάτοχος τίτλων MSc Δομοστατικού Μηχανικού του Πανεπιστημίου City και ΜΑ Management και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου.