ΣΥΡΙΖΑ: Εμμένει στο βίντεο της ντροπής κατά των δημοσιογράφων

Εμμένει στο βίντεο της ντροπής κατά των δημοσιογράφων

Ουσιαστικά εμμένοντας στο βίντεο με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί του δημοσιογράφους ότι «τα παίρνουν», πηγές της Κουμουνδούρου επιτίθενται κατά της ΕΣΗΕΑ υποστηρίζοντας ότι δείχνει επιλεκτική ευαισθησία, ενώ προβάλλουν τον ισχυρισμό ότι το βίντεο είναι... σάτιρα.

«Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί η σάτιρα από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ ( τυχαίο;). Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί ο πλουραλισμός ( καθόλου τυχαίο). Η ΕΣΗΕΑ δείχνει επιλεκτική ευαισθησία στη σάτιρα ενός σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην επικίνδυνη για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία φαιδρότητα της εν κρυπτώ χρηματοδότησης ανύπαρκτων μέσων από την κυβέρνηση. Μακάρι να επεδείκνυε τα ίδια αντανακλαστικά όταν εκβιάζονταν και απολύονταν δημοσιογράφοι επειδή δεν εξυμνούσαν το καθεστώς Μητσοτάκη. Παρόλα αυτά, θα περιμένουμε από την ΕΣΗΕΑ να απαιτήσει μαζί μας να δώσει η κυβέρνηση τώρα στο φως τη λίστα με τα ποσά που έδωσε στα ΜΜΕ», ήταν το σχόλιο πηγών της Κουμουνδούρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Όλγα Γεροβασίλη η οποία μιλώντας σε εκπομπή του MEGA έκανε λόγο «για σατιρικό σποτ που είχε ατυχή παρουσίαση».

«Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι. Δεν είπαμε να μη στηριχθούν τα ΜΜΕ, αλλά αυτό να γίνει με διαφανείς αντικειμενικές διαδικασίες, που να σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και τον αριθμό εργαζομένων κάθε μέσου. Κυβέρνηση και Πέτσας δεν μας απάντησαν για τις χρηματοδοτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Αντίπαλός μας δεν είναι κανένας δημοσιογράφος. Κάθε δημοσιογράφος οφείλει να κάνει τη δουλειά του» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.