Έλον Μασκ: Θέλω να διευρύνω το κοινό του Twitter στις ΗΠΑ

Έλον Μασκ: Θέλω να διευρύνω το κοινό του Twitter στις ΗΠΑ

Ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι θέλει να διευρύνει την εμβέλεια του Twitter πέρα ​​από την τρέχουσα «θέση» του έως ότου οι περισσότεροι Αμερικανοί αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, που συγκεντρώθηκαν στο κόκκινο χαλί για το ετήσιο Met Gala στη Νέα Υόρκη, ανέφερε ότι ένα σημαντικό μέτρο επιτυχίας θα ήταν αν το Twitter μπορούσε να διευρύνει σημαντικά το κοινό του, σύμφωνα με το Reuters.

«Αυτή τη στιγμή είναι κάπως εξειδικευμένο. Θέλω ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας να συμμετέχει σε αυτό, να πάρει μέρος στον διάλογο» είπε ο Μασκ, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τη μητέρα του Μέι Μασκ.

Το Twitter έχει περίπου 40 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη αναφορά κερδών του.

Ο Μασκ είπε ότι θέλει να είναι «όσο το δυνατόν πιο ευρέως περιεκτικό, όπου ιδανικά η πλειονότητα των κατοίκων της Αμερικής θα βρίσκεται σε αυτό και θα μιλάει», και να το κάνει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο

Σε ερώτηση για πιθανή έξοδο εργαζομένων, ο Μασκ είπε: «Είναι μια ελεύθερη χώρα. Σίγουρα, αν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα με αυτό, θα πάει κάπου αλλού. Αυτό είναι εντάξει», είπε.

Ο γνωστός μεγιστάνας συμφώνησε για την αγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, εγείροντας ερωτήματα πάντως μεταξύ των εργαζομένων και του κοινού σχετικά με τη στρατηγική του για τη λειτουργία του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης.