Εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελένη Αυλωνίτου;

Εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελένη Αυλωνίτου;

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος του κόμματος η Ελένη Αυλωνίτου εγκαλεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρέμβασή της αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ειδικών κατηγοριών εργαζόμενων υποστηρίζοντας πως θέλει να διευκολύνει την κυβέρνηση.

Με μια ανάρτηση το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ήταν βουλευτής μέχρι τον Ιούλιο του 2019 και έγινε γνωστή για τις ύβρεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται να εγκαλεί την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την τοποθέτησή της αναφορικά με τη συνταγματικότητα μιας παρέμβασης που θα καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε ειδικές ομάδες επαγγελματιών όπως για παράδειγμα έχει τεθεί για τους εργαζόμενους στην Υγεία.

Είναι χαρακτηριστικό πως επικαλείται τον καθηγητή Ιωαννίδη και τα όσα αυτός εμφανίζεται να υποστηρίζει λέγοντας ότι τα εμβόλια δεν έχουν πλήρη άδεια καθώς και ότι δε συμφωνεί με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού διότι «δεν έχουμε πλήρη εικόνα για την ασφάλειά τους»

Και ενώ διερωτάται αν αυτός είναι ο ρόλο της κ. Σακελλαροπούλου η ίδια αναπαράγει τοποθετήσεις που λειτουργούν αποτρεπτικά στην προσπάθεια να εμβολιαστεί ο πληθυσμός και να δημιουργηθεί το απαραίτητο τείχος ανοσίας

Η επίθεση αυτή και η αναφορά στον κ. Ιωαννίδη, ο οποίος σημειωτέον έχει αναφέρει το 2020 πως οι νεκροί στις ΗΠΑ δε θα υπερβούν τις 10.000 (δέκα χιλιάδες) έρχεται την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμέτοχος στην προσπάθεια να πειστούν οι πολίτες και να στραφούν στον εμβολιασμό.

Πέραν του αήθους της τοποθέτησής της αναφορικά με την κ. Σακελλαροπούλου, η οποία έχει αποδείξει πως τιμά τον ρόλο της κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ενοχλήσεις ειδικά στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάρει θέση και για τις αναφορές στα εμβόλια. Αναφορές που προέρχονται από στέλεχος του κόμματος το οποίο διετέλεσε βουλευτής με ηχηρή παρουσία στα Μέσα Ενημέρωσης...