Έκαψαν αμάξι βουλευτή στα Σκόπια λόγω selfie με Ζάεφ και Τσίπρα

Έκαψαν αμάξι βουλευτή στα Σκόπια λόγω selfie με Ζάεφ και Τσίπρα

Συνεχίζεται το κύμα βίας στα Σκόπια για τη συμφωνία των Πρεσπών καθώς το βράδυ της Κυριακής άγνωστος δράστης έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο βουλευτή του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Σύμφωνα με το skai.gr, o βουλευτής Χάρι Λόξενετς βρήκε το αυτοκίνητό του καμένο στο Μοναστήρι στις 11.05 το βράδυ, την ίδια ώρα περίπου που στα Σκόπια σημειώνονταν σοβαρά επεισόδια κατά της συμφωνίας και απόπειρα εισβολής στη Βουλή.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει κίνητρο η σύλληψη των δραστών, τα Μέσα της γειτονικής χώρας εικάζουν ότι ο εμπρησμός του αυτοκινήτου ήρθε ως απάντηση στη selfie που είχε βγάλει ο βουλευτής με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ και άλλους σκοπιανούς συναδέλφους του, στις Πρέσπες.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν την Κυριακή το βράδυ της Κυριακής έξω από το σκοπιανό κοινοβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας - Σκοπιών, με διαδηλωτές να επιχειρούν να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο. Στα επεισόδια τραυματίστηκαν επτά αστυνομικοί, ενώ 25 διαδηλωτές τέθηκαν υπό κράτηση.

Φωτογραφία: Makfax