Εισβολή Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ - «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα...»

Εισβολή Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ - «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα...»

Νέα εισβολή στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών στην οδό Ακαδημίας, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ρουβίκωνας, σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας.

Ειδικότερα, δύο άτομα καθώς και ο καμεραμάν του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο κτίριο και άφησαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες.

Μάλιστα, προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί ανάρτηση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα στο facebook, στην οποία αναφέρει πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα, λίγες μόλις ημέρες μετά την προαναγγελία της έναρξης της σεζόν που έκανε ο ίδιος, λέγοντας πως αυτά που θα γίνουν φέτος θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.

«Μια συμβολική κίνηση...Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω,πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα.Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων...Τον νού σας..», αναφέρει.

«Για ακόμα μία φορά ασχολούμαστε με το παλαιστινιακό ζήτημα και τη διαχρονική στρατηγική συμμαχία του Ελληνικού κράτους με το Ισραήλ. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις συνεκπαιδεύσεις των Ελληνικών και Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών αλλά και τη συνεχιζόμενη επέκταση των εποίκων (…) Αλλά όλα αυτά έχουν ειπωθεί και από εμάς και από άλλους και δυστυχώς μπορεί να ξαναειπωθούν στο μέλλον», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο που δημοσίευσαν σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρουβίκωνας είχε πραγματοποιήσει ξανά επίθεση κατά του υπουργείου Εξωτερικών την Κυριακή 22 Ιουλίου, πετώντας τρικάκια υπέρ της Παλαιστίνης. 

Διαβάστε ακόμα:

- ΝΔ για Ρουβίκωνα: Αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας ότι αυτή η οργανωμένη συμμορία εξευτελίζει τη χώρα;

- Γ. Κουμουτσάκος: Στην Ελλάδα της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν δουλεύει

- Ντ. Μπακογιάννη: Υπάρχει επίσημη ανοχή στον Ρουβίκωνα

- Δ. Τσιόδρας: Oι επιθέσεις του Ρουβίκωνα σε υπουργεία έχουν πάψει να αποτελούν είδηση