Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Σταύρου

Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Σταύρου

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ Απόστολος Σταύρου. Τη θλίψη του εξέφρασε ο πρωθυπουργός εξαίροντας το ήθος τη συνέπεια τη σοβαρότητα και την εργατικότητα του εκλιπόντος

Ήταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ήταν βουλευτής στις εκλογές του 1985, 1989, 1990, 1996, 2004 και 2007.

Διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας 1992-1993 και Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Γεωργίας το 1981.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 14/1/2020, στις 3 μ.μ., στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Σπάτα.

Η οικογένεια του Αποστόλου Σταύρου ζητά από όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων, να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Τη θλίψη του εξέφρασε ο πρωθυπουργός εξαίροντας το ήθος τη συνέπεια τη σοβαρότητα και την εργατικότητα του εκλιπόντος. «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με θλίψη αποχαιρετά τον Απόστολο Σταύρου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Απόστολου Σταύρου

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Απόστολου Σταύρου, φίλου και επί πολλά χρόνια συναδέλφου στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Ο Απόστολος Σταύρου τίμησε την πολιτική, απ’ όποια θέση και αν βρέθηκε στη μακρά σταδιοδρομία του, υπηρετώντας τους πολίτες, την παράταξή του και προπάντων το δημόσιο συμφέρον, με ευσυνειδησία, αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας πληροφορηθείς τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Σταύρου.

«Η ευγένεια και το ήθος, η μόρφωση και η καλλιέργεια, ο μεστός και μετριοπαθής λόγος χαρακτήριζαν την προσωπικότητα και την πολιτική παρουσία του, καθιστώντας τον σεβαστό και αγαπητό όχι μόνον στους φίλους αλλά και στους πολιτικούς αντιπάλους του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Εκφράζω, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής στη δήλωσή του.