«Έχω αντισώματα στον νεοαυριανισμό»
Π. Σκουρλέτης για Βαξεβάνη

«Έχω αντισώματα στον νεοαυριανισμό»

Για αντισώματα έναντι του αυριανισμού και του νεοαυριανισμού έκανε λόγο ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις επιθέσεις που έχει δεχτεί και από τον Κώστα Βαξεβάνη με αφορμή το γεγονός πως δεν συνυπέγραψε την ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για το Documento. Επίθεση στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Λακόπουλος με πολλούς να μιλούν για στρατόπεδα που διαμορφώνονται στο χώρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο Mega σημείωσε πως «Υπάρχει ένας διακριτός ρόλος ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τα πολιτικά πρόσωπα» και τόνισε πως «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιάσω κάποιου είδους συζήτηση με τον κ. Βαξεβάνη».

Για να καταλήξει λέγοντας με νόημα ότι «Άλλωστε, θα σας πω, ότι εδώ και χρόνια και εγώ και ο πολιτικός μου χώρος έχω αναπτύξει τα αντισώματά μου απέναντι στον αυριανισμό και τον νεό-αυριανισμό. Αυτό να είναι ξεκάθαρο».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο στόχαστρο του Κώστα Βαξεβάνη διότι ζήτησε η ερώτηση των βουλευτών του κόμματός του να συμπεριλάβει και άλλα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο το documento σχετικά με καταγγελίες για τη διανομή της διαφήμισης από την κυβέρνηση. Και δεν υπέγραψε την ερώτηση αυτή όπως και οι Νίκος Βούτσης και Ανδρέας Ξάνθος

Αίφνης και οι τρεις κατηγορήθηκαν εκ των έσω με τον Κ. Βαξεβάνη να δίνει το έναυσμα και τον Γιώργο Λακόπουλο να αρθρογραφεί επιτιθέμενος για μια ακόμη φορά κατά του Πάνου Σκουρλέτη στον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αποδώσει ευθύνες για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την απομάκρυνσή του από το θέση του γραμματέα της Κ.Ε του κόμματος.

Ο ίδιος είχε απαντήσει για τους λόγους που δεν υπέγραψε την ερώτηση εν τούτοις με την τοποθέτησή του στο Mega διαχωρίζει τη θέση του, ενώ οι αναφορές σε λογικές αυριανισμού και για την ύπαρξη «νεοαυριανισμού» δείχνουν την απόσταση που υπάρχει μεταξύ και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ορισμένα εκ των οποίων στηρίζουν ανεπιφύλακτα τον εκδότη του Documento με χαρακτηριστικότερη περίπτωση των Παύλο Πολάκη, στα γενέθλια του οποίου παραβρέθηκε πρόσφατα ο Κ. Βαξεβάνης μαζί με τους Ν. Παππά και Χρ. Σπίρτζη αλλά και την Ρένα Δούρου.