Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του

Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας πουΒ στοίχισε τη ζωή στον παλαίμαχο άσο του NBAΒ συμπεριλαμβάνεται και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Μάλιστα όπως αναφέρει το TMZ Sports το ελικόπτερο μετέφερε τον Μπράιαντ και την κόρη του στις εγκαταστάσεις της Mamba Academy, όπου η 13χρονηΒ είχε προπόνηση.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αγωνιζόταν στη θέση του σούτινγκ γκαρντ για την ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς του ΝΒΑ. Επιλέχθηκε στο νούμερο 13 του NBA Draft του 1996 από τους Σάρλοτ Χόρνετς.Β 

Αγωνίζοταν όλα τα χρόνια της καριέρας του (20) στους Los Angeles Lakers και φορούσε τους αριθμούς 8 και 24 (και οι 2 αποσύρθηκαν προς τιμήν του το 2017 από το franchise των Lakers). Έχει ρεκόρ καριέρας 81 πόντους που σημείωσε τον Ιανουάριο του 2006 κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, ενώ το 2016 στο τελευταίο του παιχνίδι σε ηλικία 38 ετών και 234 ημερών σημείωσε 60 πόντους, απόδοση που αποτελεί ρεκόρ πόντων σε τελευταίο αγώνα καριέρας στο ΝΒΑ.

Το 1996, μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ, στους Λέικερς υπέγραψε και ο Σακίλ Ο'Νιλ. Ο Μπράιαντ και ο τότε συμπαίκτης του Σακίλ Ο'Νιλ οδήγησαν τους Λέικερς σε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα ΝΒΑ από το 2000 έως το 2002.Β